Mantar Çorbası
toplam süre30 dak.
30 dak.hazırlık süresi
Besin değerleri (porsiyon başı):637 kJ / 152 kcal
10,9 grYağ
5 grProtein
4,9 grKarbonhidrat
Hazırlanış
Soğanlar soyulur ve ince ince dilimlenir. Yağ, tavada kızdırılır, soğanlar altın sarısı rengi alana kadar kavrulur. Tüm mantarlar temizlenir ve yaklaşık 3 mm inceliğinde dilimlenir. Bacon irice doğranır ve bir tencerede yağda kavrulur. Mantarları ilave ederek kavurmaya devam edilir. Tavuk suyu ile kavrulmuş soğan da ilave edilir ve kaynatılır. Daha sonra doğal fermente soya sosu ve şekerle tatlandırılır. Çorba, kupaya (veya kâseye) alınır, bir yemek kaşığı ekşi krema ilave edilir ve frenk soğanıyla süslenir.
Recept-ID: 416
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet