

Kişniş, Burrata ve bademli kolay havuç çorbası
Bu lezzetli ve kıvamlı havuçlu kişnişli çorbayı sadece 30 dakikada hazırlayabilirsiniz. Üstüne eklediğiniz Burrata ve badem lüks bir dokunuş katarak çorbanızı akşam yemeği davetleri için ideal başlangıç haline getirir. Vejetaryenler için uygundur
Hazırlanış
Adım 1
Bir tencerede dilimlenmiş havuçları doğranmış sarımsak ve baharatlarla birlikte tereyağında kısık ateşte pişirin. 5 dakika sonra üzerine sebze suyunu ekleyin, Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu ile lezzetlendirin ve 20 dakika pişirin.
Adım 2
Çorba pürüzsüz hale gelene kadar blender ile karıştırın ve üzerine taze maydanoz ekleyin.
Adım 3
Bademleri kuru bir tavada kavurun.
Adım 4
Burrata'yı çorbaya ekleyin, üzerine badem, pul biber ve maydanoz serpin ve zeytin yağı gezdirerek servis edin.
Recept-ID: 1039
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet