

Kırmızı Koi Balığı
Bu tuzlu ve baharatlı domates kokteyli, gazpacho’dan aldığımız ilhamla doğdu. Karşınızda cin, yeşil limon ve baharatlı domatesin cesur bir karışımı... Ferahlatan lezzeti tuzlu ve ekşi tatların birleşiminde yatıyor ve onu sıradan tatlı kokteyllerden ayırıyor.
Malzemeler
Araç gereçler: 2 karıştırıcı (shaker), 2 süzgeç
2 içecek için malzemeler:
Süslemek için:
Hazırlanış
Adım 1

100 ml cin – 60 ml yeşil limon – 20 ml akçaağaç şurubu – ½ tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 160 ml sangrita picante (baharatlı domates suyu) – 16 buz küpü (her biri yaklaşık 20 gram)
Buz küplerinin ve tüm malzemelerin yarısını iki karıştırıcıya bölüştürün. Karışımı iyice çalkalayın ve her birini kalan buzlarla dolu bir kokteyl bardağına veya geniş ağızlı bir bardağa süzerek dökün.
Adım 2

2 tutam shichimi togarashi – 2 dal kereviz (her dal yaklaşık 14 cm uzunluğunda)
Her bir kokteyli bir kereviz dalıyla süsleyin ve 2 tutam shichimi togarashi serpiştirin.
Püf noktası:
Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek, sağlığınıza zarar verebilir.
Recept-ID: 1404
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet