Kırmızı Koi Balığı
Kırmızı Koi Balığı

Kırmızı Koi Balığı

toplam süre10 dak.
10 dak.hazırlık süresi

Bu tuzlu ve baharatlı domates kokteyli, gazpacho’dan aldığımız ilhamla doğdu. Karşınızda cin, yeşil limon ve baharatlı domatesin cesur bir karışımı... Ferahlatan lezzeti tuzlu ve ekşi tatların birleşiminde yatıyor ve onu sıradan tatlı kokteyllerden ayırıyor.

Malzemeler

2 porsiyon

Araç gereçler: 2 karıştırıcı (shaker), 2 süzgeç

2 içecek için malzemeler:

100 ml
cin
60 ml
yeşil limon
20 ml
akçaağaç şurubu
160 ml
sangrita picante (baharatlı domates suyu)
16 
buz küpü (her biri yaklaşık 20 gram)

Süslemek için:

4 tutam
shichimi togarashi
2 
dal kereviz (her dal yaklaşık 14 cm uzunluğunda)
Besin değerleri (porsiyon başı):799 kJ / 191 kcal

Hazırlanış

Adım 1

100 ml cin – 60 ml yeşil limon – 20 ml akçaağaç şurubu –  ½ tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu160 ml sangrita picante (baharatlı domates suyu) – 16  buz küpü (her biri yaklaşık 20 gram)

Buz küplerinin ve tüm malzemelerin yarısını iki karıştırıcıya bölüştürün.  Karışımı iyice çalkalayın ve her birini kalan buzlarla dolu bir kokteyl bardağına veya geniş ağızlı bir bardağa süzerek dökün.

Adım 2

2 tutam shichimi togarashi – 2  dal kereviz (her dal yaklaşık 14 cm uzunluğunda)

Her bir kokteyli bir kereviz dalıyla süsleyin ve 2 tutam shichimi togarashi serpiştirin.

Püf noktası:

Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek,  sağlığınıza zarar verebilir.

Recept-ID: 1404

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

100 ml cin – 60 ml yeşil limon – 20 ml akçaağaç şurubu – ½ tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu160 ml sangrita picante (baharatlı domates suyu) – 16 buz küpü (her biri yaklaşık 20 gram)

Buz küplerinin ve tüm malzemelerin yarısını iki karıştırıcıya bölüştürün.  Karışımı iyice çalkalayın ve her birini kalan buzlarla dolu bir kokteyl bardağına veya geniş ağızlı bir bardağa süzerek dökün.

2 tutam shichimi togarashi – 2 dal kereviz (her dal yaklaşık 14 cm uzunluğunda)

Her bir kokteyli bir kereviz dalıyla süsleyin ve 2 tutam shichimi togarashi serpiştirin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.