Hindiba salatası

toplam süre 10 dak.
10 dak. hazırlık süresi

Kolay yapılır ve keyifle yenir. Mayhoş hindiba, Granny Smith elma ve nar taneli bu salata uzun süre taze kalır. Ayrıca yanınızda taşımak için idealdir.

Malzemeler

4 porsiyon
2 
baş hindiba
1 
Granny Smith elma
80 gr
kavrulmuş badem (kabuklu)
2 tatlı kaşığı
beyaz şarap sirkesi
1 yemek kaşığı
akçaağaç şurubu
2 yemek kaşığı
sebze suyu
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
 ½ demet
frenk soğanı
3 yemek kaşığı
nar tanesi
Besin değerleri (porsiyon başı): 654 kJ  /  229 kcal
16,9 gr Yağ
6,5 gr Protein
11,3 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Hindiba, elma ve frenk soğanını yıkayıp kurulayın. Hindibayı başparmak boyunda, elmaları şerit şeklinde dilimleyin ve bademleri büyük büyük doğrayın. Hepsini bir kaseye koyun.

Adım 2

Sebze suyunu sirke, akçaağaç şurubu, Kikkoman soya sosu ve zeytinyağı ile karıştırın ve taze malzemeleri kasede marine edin. 

Adım 3

Frenk soğanlarını büyük büyük doğrayın, ardından salatayı otlar ve nar taneleriyle süsleyin.

Recept-ID: 1068

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Hindiba, elma ve frenk soğanını yıkayıp kurulayın. Hindibayı başparmak boyunda, elmaları şerit şeklinde dilimleyin ve bademleri büyük büyük doğrayın. Hepsini bir kaseye koyun.

Sebze suyunu sirke, akçaağaç şurubu, Kikkoman soya sosu ve zeytinyağı ile karıştırın ve taze malzemeleri kasede marine edin. 

Frenk soğanlarını büyük büyük doğrayın, ardından salatayı otlar ve nar taneleriyle süsleyin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.