Fırında kimchi karnabahar lokmaları ile ranch mayonez sos
Damağınızda kalacak bir lezzet: Ranch mayonez sos eşliğinde fırında baharatlı karnabahar! İster ana öğün olarak ister parmak atıştırmalığı olarak yiyin!
Malzemeler
Ranch mayonez sos:
Fırınlanmış karnabahar:
Hazırlanış
Adım 1
2 yemek kaşığı yayık ayranı – 3 yemek kaşığı mayonez – 1 yemek kaşığı doğal yoğurt – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı limon suyu – 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi – 1 diş sarımsak, doğranmış – 2 yemek kaşığı doğranmış taze soğan – 1 yemek kaşığı doğranmış dereotu – 1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz – 2 yemek kaşığı kavrulmuş ayçiçek çekirdeği
Tüm malzemeleri karıştırın ve buzdolabında dinlendirin.
Adım 2
1 küçük karnabahar – 4 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu – 2 yemek kaşığı doğal yoğurt – 2 yemek kaşığı zeytinyağı – 1 yemek kaşığı doğranmış acı biber
Fırını önceden 200 °C’ye ısıtın. Karnabaharı küçük parçalar halinde kesin. Bu parçaları, Kikkoman Kimchi Chili Sauce, yoğurt, zeytinyağı ve pul biber karışımında ovun.
Adım 3
Karnabaharları yağlı kâğıt serilmiş bir fırın tepsisine dizin. Yumuşayana kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Ranch mayonez sosla servis edin.
Recept-ID: 1251
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet