Fırında kimchi karnabahar lokmaları ile ranch mayonez sos
Fırında kimchi karnabahar lokmaları ile ranch mayonez sos

Fırında kimchi karnabahar lokmaları ile ranch mayonez sos

5 2 oy
toplam süre30 dak.
10 dak.hazırlık süresi
20 dak.pişme süresi

Damağınızda kalacak bir lezzet: Ranch mayonez sos eşliğinde fırında baharatlı karnabahar! İster ana öğün olarak ister parmak atıştırmalığı olarak yiyin!

Malzemeler

2 porsiyon

Ranch mayonez sos:

2 yemek kaşığı
yayık ayranı
3 yemek kaşığı
mayonez
1 yemek kaşığı
doğal yoğurt
1 yemek kaşığı
limon suyu
1 tatlı kaşığı
limon kabuğu rendesi
1 
diş sarımsak, doğranmış
2 yemek kaşığı
doğranmış taze soğan
1 yemek kaşığı
doğranmış dereotu
1 yemek kaşığı
doğranmış maydanoz
2 yemek kaşığı
kavrulmuş ayçiçek çekirdeği

Fırınlanmış karnabahar:

1 
küçük karnabahar
2 yemek kaşığı
doğal yoğurt
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
1 yemek kaşığı
doğranmış acı biber
Besin değerleri (porsiyon başı):2230 kJ / 533 kcal
45,2 grYağ
12,5 grProtein
15,6 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

2 yemek kaşığı yayık ayranı – 3 yemek kaşığı mayonez – 1 yemek kaşığı doğal yoğurt – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı limon suyu – 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi – 1  diş sarımsak, doğranmış – 2 yemek kaşığı doğranmış taze soğan – 1 yemek kaşığı doğranmış dereotu – 1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz – 2 yemek kaşığı kavrulmuş ayçiçek çekirdeği

Tüm malzemeleri karıştırın ve buzdolabında dinlendirin.

Adım 2

1  küçük karnabahar – 4 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu2 yemek kaşığı doğal yoğurt – 2 yemek kaşığı zeytinyağı – 1 yemek kaşığı doğranmış acı biber

Fırını önceden 200 °C’ye ısıtın. Karnabaharı küçük parçalar halinde kesin. Bu parçaları, Kikkoman Kimchi Chili Sauce, yoğurt, zeytinyağı ve pul biber karışımında ovun.

Adım 3

Karnabaharları yağlı kâğıt serilmiş bir fırın tepsisine dizin. Yumuşayana kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Ranch mayonez sosla servis edin.

Recept-ID: 1251

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

2 yemek kaşığı yayık ayranı – 3 yemek kaşığı mayonez – 1 yemek kaşığı doğal yoğurt – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı limon suyu – 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi – 1 diş sarımsak, doğranmış – 2 yemek kaşığı doğranmış taze soğan – 1 yemek kaşığı doğranmış dereotu – 1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz – 2 yemek kaşığı kavrulmuş ayçiçek çekirdeği

Tüm malzemeleri karıştırın ve buzdolabında dinlendirin.

1 küçük karnabahar – 4 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu2 yemek kaşığı doğal yoğurt – 2 yemek kaşığı zeytinyağı – 1 yemek kaşığı doğranmış acı biber

Fırını önceden 200 °C’ye ısıtın. Karnabaharı küçük parçalar halinde kesin. Bu parçaları, Kikkoman Kimchi Chili Sauce, yoğurt, zeytinyağı ve pul biber karışımında ovun.

Karnabaharları yağlı kâğıt serilmiş bir fırın tepsisine dizin. Yumuşayana kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Ranch mayonez sosla servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.