

Çıtır pastırma ve mısır patlağı ile mantar çorbası
Bu doyurucu mantar çorbası tarifi size bir kase içinde rahatlık sunacak. Çıtır pastırma, mısır patlağı ve taze yeşillikler kolaylıkla yapacağınız bu tarife lezzet ve doku katacak. Yaban turpu ve Jalapeno biberlerinin verdiği acılık, soğuk günlerde içinizi ısıtacak
Malzemeler
Servis için
Hazırlanış
Adım 1
Mantarları temizleyin ve dilimleyin. Bir tencerede mantarları soğan ve ince doğranmış sarımsakla birlikte tereyağında kavurun. Sebze suyunu içine dökün, zerdeçal ve karabiberle çeşnilendirin ve 20 dakika pişirin. Ekşi kremayı yaban turpu ve Kikkoman soya sosuyla karıştırın. Karışımı çorbaya ekleyin ve 1-2 dakika daha pişirin.
Adım 2
Pastırma dilimlerini parlak kahverengi renge dönene ve çıtır hale gelene kadar tavada veya ızgarada pişirin.
Adım 3
Çorbayı pastırma dilimleri, mısır patlağı, maydanoz, dereotu ve Jalapeno biberleriyle birlikte servis edin
Recept-ID: 1041
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet