Barbeküde Soya Soslu ve Otlu Tereyağı
toplam süre
10 dak.
10 dak.
hazırlık süresi
Bu nefis soya soslu ve otlu tereyağı, ızgara veya barbekü biftekler için çok uygun. Daha sulu ve lezzetli olması için pişen etin üstüne bir parça koyun.
Besin değerleri (porsiyon başı):
2143 kJ
/
512 kcal
54,2 gr
Yağ
3,9 gr
Protein
2 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Soya soslu ve otlu tereyağını hazırlamak için, sarımsağı soyun ve ince bir şekilde doğrayın. Fesleğeni yıkayın, kurulayın ve yapraklarını koparın. Yaprakları ince şeritler hâlinde kesin.
Adım 2
Sarımsak, fesleğen, soya sosu, parmesan ve akçaağaç şurubunu tereyağı ile karıştırın ve limonlu karabiberli baharat karışımını ekleyin.
Recept-ID: 869
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet