Barbeküde Soya Soslu ve Otlu Tereyağı

toplam süre 10 dak.
10 dak. hazırlık süresi

Bu nefis soya soslu ve otlu tereyağı, ızgara veya barbekü biftekler için çok uygun. Daha sulu ve lezzetli olması için pişen etin üstüne bir parça koyun.

Malzemeler

4 porsiyon
1 
diş sarımsak
2 
sap fesleğen yaprağı
250 gr
yumuşamış tereyağı
3 yemek kaşığı
rendelenmiş parmesan
1 yemek kaşığı
akçaağaç şurubu
Karabiber
Besin değerleri (porsiyon başı): 2143 kJ  /  512 kcal
54,2 gr Yağ
3,9 gr Protein
2 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Soya soslu ve otlu tereyağını hazırlamak için, sarımsağı soyun ve ince bir şekilde doğrayın. Fesleğeni yıkayın, kurulayın ve yapraklarını koparın. Yaprakları ince şeritler hâlinde kesin.

Adım 2

Sarımsak, fesleğen, soya sosu, parmesan ve akçaağaç şurubunu tereyağı ile karıştırın ve limonlu karabiberli baharat karışımını ekleyin.

Recept-ID: 869

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Soya soslu ve otlu tereyağını hazırlamak için, sarımsağı soyun ve ince bir şekilde doğrayın. Fesleğeni yıkayın, kurulayın ve yapraklarını koparın. Yaprakları ince şeritler hâlinde kesin.

Sarımsak, fesleğen, soya sosu, parmesan ve akçaağaç şurubunu tereyağı ile karıştırın ve limonlu karabiberli baharat karışımını ekleyin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.