Yeşil Pesto ve Kavrulmuş Sucuk Zencefilli Havuç Türlüsü
Hazırlanış
Adım 1
Havuçlar temizlenir, soyulur ve dilimler ya da küpler halinde kesilir. Zencefil soyulur ve dilimler halinde kesilir. Patatesler ve soğan soyulup küp küp doğranır. Bir tencerede kolza yağı ısıtılır. Zencefil ve soğan yaklaşık 3 dakika boyunca kavrulur, sonra havuç ve patates eklenir. Et suyu ve Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu ilave edilir. Ara sıra karıştırarak, kapağı kapalı kısık ateşte yaklaşık 45 dakika pişirilir.
Adım 2
Bu sırada, sucuk ince dilimler halinde kesilir. Sucuk dilimleri pişirme kağıdına yerleştirilir. Fırında veya konvektomatta 150 derecede yaklaşık 8 dakika çıtır olana kadar pişirilir.
Adım 3
Pesto için maydanoz yıkanır, kuruyana kadar sallanır ve yaprakları kopartılır. Sarımsaklar soyulur ve macadamia fındığı ile irice kıyılır. Maydanoz, sarımsak ve fındıklar yüksek kenarlı bir kaba alınır. Yağ ilave edilir ve tüm malzemeler el blenderi ile püre haline getirilir. Parmesan da karıştırılır ve pestoya tuz ve karabiber eklenerek tatlandırılır.
Adım 4
Havuç yahnisi önceden ısıtılmış çorba kaselerine yerleştirilir. Üzerine sucuk dilimleri ve pesto serpiştirilir ardından hemen servis yapılır.
Recept-ID: 324
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet