Yeşil Pesto ve Kavrulmuş Sucuk Zencefilli Havuç Türlüsü
Yeşil Pesto ve Kavrulmuş Sucuk Zencefilli Havuç Türlüsü

Yeşil Pesto ve Kavrulmuş Sucuk Zencefilli Havuç Türlüsü

toplam süre50 dak.
50 dak.hazırlık süresi

Malzemeler

4 porsiyon
300 gr
havuç
10 gr
zencefil
300 gr
patates
 ½ 
küçük kuru soğan
20 ml
kanola yağı
800 ml
sebze suyu

Sucuk için:

160 gr
Sucuk

Pesto için:

80 gr
maydanoz
 ½ 
sarımsak
60 gr
Macadamia fındığı
60 ml
zeytinyağı
2 tatlı kaşığı
parmesan
Tuz
Taze çekilmiş beyaz biber
Besin değerleri (porsiyon başı):2243 kJ / 536 kcal
38 grYağ
15 grProtein
33 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Havuçlar temizlenir, soyulur ve dilimler ya da küpler halinde kesilir. Zencefil soyulur ve dilimler halinde kesilir. Patatesler ve soğan soyulup küp küp doğranır. Bir tencerede kolza yağı ısıtılır. Zencefil ve soğan yaklaşık 3 dakika boyunca kavrulur, sonra havuç ve patates eklenir. Et suyu ve Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu ilave edilir. Ara sıra karıştırarak, kapağı kapalı kısık ateşte yaklaşık 45 dakika pişirilir.

Adım 2

Bu sırada, sucuk ince dilimler halinde kesilir. Sucuk dilimleri pişirme kağıdına yerleştirilir. Fırında veya konvektomatta 150 derecede yaklaşık 8 dakika çıtır olana kadar pişirilir.

Adım 3

Pesto için maydanoz yıkanır, kuruyana kadar sallanır ve yaprakları kopartılır. Sarımsaklar soyulur ve macadamia fındığı ile irice kıyılır. Maydanoz, sarımsak ve fındıklar yüksek kenarlı bir kaba alınır. Yağ ilave edilir ve tüm malzemeler el blenderi ile püre haline getirilir. Parmesan da karıştırılır ve pestoya tuz ve karabiber eklenerek tatlandırılır.

Adım 4

Havuç yahnisi önceden ısıtılmış çorba kaselerine yerleştirilir. Üzerine sucuk dilimleri ve pesto serpiştirilir ardından hemen servis yapılır.

Recept-ID: 324

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Havuçlar temizlenir, soyulur ve dilimler ya da küpler halinde kesilir. Zencefil soyulur ve dilimler halinde kesilir. Patatesler ve soğan soyulup küp küp doğranır. Bir tencerede kolza yağı ısıtılır. Zencefil ve soğan yaklaşık 3 dakika boyunca kavrulur, sonra havuç ve patates eklenir. Et suyu ve Kikkoman doğal fermente az tuzlu soya sosu ilave edilir. Ara sıra karıştırarak, kapağı kapalı kısık ateşte yaklaşık 45 dakika pişirilir.

Bu sırada, sucuk ince dilimler halinde kesilir. Sucuk dilimleri pişirme kağıdına yerleştirilir. Fırında veya konvektomatta 150 derecede yaklaşık 8 dakika çıtır olana kadar pişirilir.

Pesto için maydanoz yıkanır, kuruyana kadar sallanır ve yaprakları kopartılır. Sarımsaklar soyulur ve macadamia fındığı ile irice kıyılır. Maydanoz, sarımsak ve fındıklar yüksek kenarlı bir kaba alınır. Yağ ilave edilir ve tüm malzemeler el blenderi ile püre haline getirilir. Parmesan da karıştırılır ve pestoya tuz ve karabiber eklenerek tatlandırılır.

Havuç yahnisi önceden ısıtılmış çorba kaselerine yerleştirilir. Üzerine sucuk dilimleri ve pesto serpiştirilir ardından hemen servis yapılır.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.