Tofulu Sebzeli Kroket

Malzemeler

4 porsiyon
400 gr
tofu
30 gr
havuç
2 parça / tane
adet Shiitake mantarı
5 parça / tane
adet yeşil fasulye
1 tatlı kaşığı
tuz
1 tatlı kaşığı
şeker
1 
yumurta
1 ½ yemek kaşığı
patates nişastası
Hardal

Hazırlanış

Adım 1

Tofu'daki fazla sıvı, üzerine ağırlık koyarak süzdürülür. Havuç ve yeşil fasulye, 3 cm uzunluğunda ince şeritlere doğranır ve kısık ateşte haşlanır. Shiitake mantarının sapları kesilir ve baş kısımları ince dilimler halinde doğranır.

Adım 2

Tofu, pürüzsüz olana kadar püre edilir. Tuz, şeker, yumurta ve patates nişastası eklenir ve iyice karıştırılır. Küçük top şekli verilir, hafif düzleştirerek 170 ° C 'de kızartılır. Her iki taraf defalarca çevrilerek ve altın sarısı renk alana kadar kızartılır, kâğıt havlu üzerine süzülmeye bırakılır.  Kikkoman az tuzlu soya sosu ve orta acılı hardal ile birlikte sıcak olarak servis edilir.

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Recept-ID: 307

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Tofu'daki fazla sıvı, üzerine ağırlık koyarak süzdürülür. Havuç ve yeşil fasulye, 3 cm uzunluğunda ince şeritlere doğranır ve kısık ateşte haşlanır. Shiitake mantarının sapları kesilir ve baş kısımları ince dilimler halinde doğranır.

Tofu, pürüzsüz olana kadar püre edilir. Tuz, şeker, yumurta ve patates nişastası eklenir ve iyice karıştırılır. Küçük top şekli verilir, hafif düzleştirerek 170 ° C 'de kızartılır. Her iki taraf defalarca çevrilerek ve altın sarısı renk alana kadar kızartılır, kâğıt havlu üzerine süzülmeye bırakılır.  Kikkoman az tuzlu soya sosu ve orta acılı hardal ile birlikte sıcak olarak servis edilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.