

Phó gà
Malzemeler
Tavuk için:
Et suyu için:
Diğer iç malzemeler:
Hazırlanış
Adım 1
Tavuk göğsü ince dilimler halinde kesilir ve en az 30 dakika Kikkoman Teriyaki Marine marine edilir.
Adım 2
Çorba suyu için soğan küp küp doğranır, tereyağında hafif kızarana kadar kavrulur ve üzerine et suyu dökülür. Baharatlar eklenir ve kapağı kapalı yaklaşık 30 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakılır. Çorba suyu, gerekirse balık sosuyla tatlandırılır ve süzgeçten süzülür.
Adım 3
Bu sırada pirinç noodle'in üzerine sıcak, hafif tuzlu su dökülür ve yaklaşık 6 dakika bekletilir. Kişniş, Tayland fesleğeni ve nane kıyılır, acı biber küçük halkalar halinde kesilir. Misket limonu sekize bölünür. Marine edilmiş tavuk etinin suyu süzülür. Et suyuna ilave edilir ve 3 dakika pişirilir.
Adım 4
Pirinç noodle'in suyu süzgeçte süzüldükten sonra Maş fasulyesi filizleri ile birlikte çorba kaselerine veya çukur tabaklara alınır. Üstüne doğranmış otlar ve biber halkaları serpildikten sonra üzerine kaynayan et suyu dökülür. Tavuk parçaları çorba kaselerine veya tabaklara dağıtılır. Sekize bölünmüş misket limonuyla süslenip servis edilir.
Recept-ID: 107
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet