Meyve şişleri ile Hindistan cevizi ve şeftali çorbası
Aromatik şeftaliler, şeftali nektarı, Hindistan cevizi sütü, Kikkoman Soya Sosu ve limon suyu ile hazırlanan ve buz gibi servis edilen enfes ve ferahlatıcı bir meyve çorbası. Yanına rengarenk şeftali ve ahududu ile bezenmiş meyve şişleri eşlik ediyor.
Hazırlanış
Adım 1
Şeftalileri soyun, ortadan ikiye ayırıp çekirdeklerini çıkardıktan sonra küp küp doğrayın.
Adım 2
Doğradığınız şeftalilerin yarısını nektar ve Hindistan cevizi sütü ile beraber püre haline getirin, ardından damak tadınıza göre Kikkoman Soya Sosu, limon suyu ve şeker ekleyin.
Adım 3
Kalan şeftali küplerinin bir kısmını hazırladığınız çorbanın üzerine dökün, kalan kısmını da ahududularla beraber şişlere dizin.
Adım 4
Çorbayı kaselere pay edin, üzerine Hindistan cevizi serpin ve meyve şişleri ile beraber servis edin. Afiyet olsun.
Püf noktası
Çorbanın üzerine vanilyalı dondurma ekleyin.
Sıradan şeker yerine vanilya şekeri kullanın.
Recept-ID: 1142
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet