Mantarlı, Kaleli, Feta Peynirli Omlet
Yapımı kolay bir vejetaryen tarifle karşınızdayız. Mantar, kale bitkisi ve feta peyniri ile hoş bir sunum yakalayacağınız bir omlet. Lezzetli ve dengeli öğün.
Malzemeler
Servis için
Hazırlanış
Adım 1
Mantarları doğrayın ve bir kızartma tavasında tereyağında kavurun. Mantarlar kahverengileştikten sonra Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu, toz biber ve 1,5 yemek kaşığı frenk soğanı ile çeşnilendirin.
Adım 2
Yumurtaları iyice çırpın. Sonrasında Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu ve biber ekleyin.
Adım 3
Tereyağını bir tavada eritin, üzerine yumurtayı dökün ve kısık ateşte, ağzı kapalı bir şekilde üstü katılaşana kadar pişirin. Pişen omleti bir tabağa alın.
Adım 4
Feta peynirini zeytinyağı ve kale bitkisi ile karıştırın. Omletinizi hazırladığınız mantar ve peynirle servis edin. Üzerine limon suyu sıkın ve kalan soğanları serpin. Ekmeği de yanına koyduysanız artık omletiniz hazır. Afiyet olsun.
Recept-ID: 1096
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet