

Mango ve Havuç Salatası
Kikkoman soya sosu, elma suyu ve akçaağaç şurubundan oluşan lezzetli bir vinegret sosla bezeli taptaze, meyveli bir yaz salatası. Barbekülere mükemmel şekilde eşlik ediyor.
Hazırlanış
Adım 1
Mangoyu soyun ve doğrayarak salatayı hazırlamaya başlayın. Mangoyu ince şeritler hâlinde doğrayın. Marulu doğrayın, sonra yıkayıp kurulayın. Havuçları yıkayıp kabuğunu soyduktan sonra sebze soyacağı ile ince şeritler kesin. Gerekiyorsa filizlenmiş tohumları yıkayın.
Adım 2
Sosu hazırlamak için 4 yemek kaşığı doğranmış mango, zeytinyağı, sirke, elma suyu, soya sosu ve akçaağaç şurubunu blender yardımıyla karıştırın. Karabiber ekleyin. Sosu salataya dökün ve servis etmeden önce karıştırın.
Recept-ID: 864
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet