Guacamole ve salsa soslu dolgulu nachos
Bu nachos'u kendi damak zevkinize göre yapabilirsiniz. Üstüne istediğiniz malzemeleri ekleyebilirsiniz. Peyniri dengelemek için yeşillik kullanmak iyi olabilir. İsterseniz tatlı bezelye, biber ve biraz da acılık için taze acı biber ekleyebilirsiniz.
Malzemeler
Nachos
Guacamole
Hazırlanış
Adım 1
Sarımsağı ince ince rendeleyin ve soya sosu, biber ve kimyonla karıştırın. Bifteği 10 dakika boyunca marine edin. Ardından çok sıcak bir ızgara tavasında her bir tarafını 4 dakika pişirerek mühürleyin. Alternatif olarak biraz yağ koyduğunuz normal bir tava da kullanabilirsiniz. 5 dakika dinlendirdikten sonra ince ince dilimleyin.
Adım 2
Guacamole için: Domatesleri, arpacık soğanlarını ve sarımsağı küçük küpler şeklinde doğrayın. Zeytin yağıyla birlikte bir havana ekleyin küp avokadoları eklemeden önce biraz karıştırın. Biraz çalkalayın ve ardından soya sosu, misket limonu sosu, doğranmış kişniş ve kimyonla çeşnilendirin.
Adım 3
Nachos cipslerini fırın tepsisine veya fırın tavasına yerleştirin. Üzerine peyniri ekleyin ve önceden ısıtılmış (180 derece) fırında peynir eriyene kadar 5-6 dakika pişirin.
Adım 4
Cipslerin üzerini ince dilimlenmiş biftek, guacamole, ikiye bölünmüş domatesler, mısır, soğan turşuları, taze krema, salsa sos ve taze kişniş ile kaplayın.
Recept-ID: 1094
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet