Baharatlı ızgara koçanda mısır/Elotes
Bu, bir yerden bir yere giderken veya daha büyük bir öğünün bir parçası olarak yenen tipik bir sokak lezzetidir. İsterseniz daha fazla baharat veya teze otlar ekleyebilirsiniz.
Hazırlanış
Adım 1
Sos tavasına su doldurup kaynatın. Mısır kabuklarını soğuk ve 5 dakika ön pişirme yapıp süzün.
Adım 2
Mısıra 1-2 yemek kaşığı teriyaki sos sürün ve ızgara veya döküm tavayı ısıtırken marine edin. Biraz ızgara izi oluşana kadar birkaç dakika ızgarada pişirin.
Adım 3
Mayonezi 1 yemek kaşığı teriyaki sosla karıştırın ve mısırın üzerine sürün. Rendelenmiş peynir ve baharatla süsleyin. Maydanoz veya kişniş gibi başka otlar ekleyebilirsiniz.
Recept-ID: 1060
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet