

Baharatlı ızgara koçanda mısır/Elotes
Bu, bir yerden bir yere giderken veya daha büyük bir öğünün bir parçası olarak yenen tipik bir sokak lezzetidir. İsterseniz daha fazla baharat veya teze otlar ekleyebilirsiniz.
Besin değerleri (porsiyon başı):
1.392 kJ / 331 kcalHazırlanış
Adım 1
Sos tavasına su doldurup kaynatın. Mısır kabuklarını soğuk ve 5 dakika ön pişirme yapıp süzün.
Adım 2
Mısıra 1-2 yemek kaşığı teriyaki sos sürün ve ızgara veya döküm tavayı ısıtırken marine edin. Biraz ızgara izi oluşana kadar birkaç dakika ızgarada pişirin.
Adım 3
Mayonezi 1 yemek kaşığı teriyaki sosla karıştırın ve mısırın üzerine sürün. Rendelenmiş peynir ve baharatla süsleyin. Maydanoz veya kişniş gibi başka otlar ekleyebilirsiniz.
Recept-ID: 1060
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet





















