Tatlı patates kuleleri
Tatlı patates kuleleri

Tatlı patates kuleleri

4,8 4 oy
toplam süre 45 dak.
20 dak. hazırlık süresi
25 dak. pişme süresi

Karşınızda tatlı patates, çıtır domuz pastırması, sakız kabak, erimiş Gouda peyniri ve bal soslu aromatik Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce with Honey ile hazırlanan ve kremalı soya sosuyla servis edilen lezzetli teriyaki kuleleri! Her durum için ideal. Özellikle de devamlı hareket halinde olduğunuz yoğun günlerde!

Malzemeler

4 porsiyon
1 yemek kaşığı
bitkisel yağ
300 gr
tatlı patates
200 gr
sakız kabağı
100 gr
dilimlenmiş domuz pastırması
100 gr
rendelenmiş Gouda peyniri
80 gr
krem peynir
1 yemek kaşığı
mayonez
1 yemek kaşığı
doğranmış kekik
Taze öğütülmüş karabiber
Besin değerleri (porsiyon başı):1.824 kJ / 437 kcal
27 grYağ
15,5 grProtein
30 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

1 yemek kaşığı bitkisel yağ – 300 gr tatlı patates – 200 gr sakız kabağı – 4 yemek kaşığı Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos100 gr dilimlenmiş domuz pastırması – 100 gr rendelenmiş Gouda peyniri

Fırını önceden 180 °C'ye ısıtın ve muffin kalıbını sıvı bitkisel yağla yağlayın. Tatlı patatesleri soyun ve sakız kabağıyla birlikte ince ince dilimleyin. Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce Honey ile kaplayın. Pastırmayı parçalara ayırın. Tatlı patatesleri, kabakları, pastırmayı ve Gouda'yı dönüşümlü olarak muffin kalıbına yerleştirin ve yaklaşık 25 dakika pişirin.

Adım 2

80 gr krem peynir – 1 yemek kaşığı mayonez – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Tüm malzemeleri karıştırarak bir sos hazırlayın.

Adım 3

1 yemek kaşığı doğranmış kekik – Taze öğütülmüş karabiber

Tatlı patates kulelerini kalıptan çıkarın ve kürdan yardımıyla sabitleyin. Üzerine kekik ve karabiber serpip sosla birlikte servis yapın.

Recept-ID: 1287

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

1 yemek kaşığı bitkisel yağ – 300 gr tatlı patates – 200 gr sakız kabağı – 4 yemek kaşığı Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos100 gr dilimlenmiş domuz pastırması – 100 gr rendelenmiş Gouda peyniri

Fırını önceden 180 °C'ye ısıtın ve muffin kalıbını sıvı bitkisel yağla yağlayın. Tatlı patatesleri soyun ve sakız kabağıyla birlikte ince ince dilimleyin. Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce Honey ile kaplayın. Pastırmayı parçalara ayırın. Tatlı patatesleri, kabakları, pastırmayı ve Gouda'yı dönüşümlü olarak muffin kalıbına yerleştirin ve yaklaşık 25 dakika pişirin.

80 gr krem peynir – 1 yemek kaşığı mayonez – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Tüm malzemeleri karıştırarak bir sos hazırlayın.

1 yemek kaşığı doğranmış kekik – Taze öğütülmüş karabiber

Tatlı patates kulelerini kalıptan çıkarın ve kürdan yardımıyla sabitleyin. Üzerine kekik ve karabiber serpip sosla birlikte servis yapın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.