Tatlı patates kuleleri
Tatlı patates kuleleri

Tatlı patates kuleleri

toplam süre45 dak.
20 dak.hazırlık süresi
25 dak.pişme süresi

Karşınızda tatlı patates, çıtır domuz pastırması, sakız kabak, erimiş Gouda peyniri ve bal soslu aromatik Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce with Honey ile hazırlanan ve kremalı soya sosuyla servis edilen lezzetli teriyaki kuleleri! Her durum için ideal. Özellikle de devamlı hareket halinde olduğunuz yoğun günlerde!

Malzemeler

4 porsiyon
1 yemek kaşığı
bitkisel yağ
300 gr
tatlı patates
200 gr
sakız kabağı
100 gr
dilimlenmiş domuz pastırması
100 gr
rendelenmiş Gouda peyniri
80 gr
krem peynir
1 yemek kaşığı
mayonez
1 yemek kaşığı
doğranmış kekik
Taze öğütülmüş karabiber
Besin değerleri (porsiyon başı):1824 kJ / 437 kcal
27 grYağ
15,5 grProtein
30 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

1 yemek kaşığı bitkisel yağ – 300 gr tatlı patates – 200 gr sakız kabağı – 4 yemek kaşığı Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos100 gr dilimlenmiş domuz pastırması – 100 gr rendelenmiş Gouda peyniri

Fırını önceden 180 °C'ye ısıtın ve muffin kalıbını sıvı bitkisel yağla yağlayın. Tatlı patatesleri soyun ve sakız kabağıyla birlikte ince ince dilimleyin. Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce Honey ile kaplayın. Pastırmayı parçalara ayırın. Tatlı patatesleri, kabakları, pastırmayı ve Gouda'yı dönüşümlü olarak muffin kalıbına yerleştirin ve yaklaşık 25 dakika pişirin.

Adım 2

80 gr krem peynir – 1 yemek kaşığı mayonez – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Tüm malzemeleri karıştırarak bir sos hazırlayın.

Adım 3

1 yemek kaşığı doğranmış kekik – Taze öğütülmüş karabiber

Tatlı patates kulelerini kalıptan çıkarın ve kürdan yardımıyla sabitleyin. Üzerine kekik ve karabiber serpip sosla birlikte servis yapın.

Recept-ID: 1287

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

1 yemek kaşığı bitkisel yağ – 300 gr tatlı patates – 200 gr sakız kabağı – 4 yemek kaşığı Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos100 gr dilimlenmiş domuz pastırması – 100 gr rendelenmiş Gouda peyniri

Fırını önceden 180 °C'ye ısıtın ve muffin kalıbını sıvı bitkisel yağla yağlayın. Tatlı patatesleri soyun ve sakız kabağıyla birlikte ince ince dilimleyin. Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce Honey ile kaplayın. Pastırmayı parçalara ayırın. Tatlı patatesleri, kabakları, pastırmayı ve Gouda'yı dönüşümlü olarak muffin kalıbına yerleştirin ve yaklaşık 25 dakika pişirin.

80 gr krem peynir – 1 yemek kaşığı mayonez – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Tüm malzemeleri karıştırarak bir sos hazırlayın.

1 yemek kaşığı doğranmış kekik – Taze öğütülmüş karabiber

Tatlı patates kulelerini kalıptan çıkarın ve kürdan yardımıyla sabitleyin. Üzerine kekik ve karabiber serpip sosla birlikte servis yapın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.