Tatlı patates kuleleri
Karşınızda tatlı patates, çıtır domuz pastırması, sakız kabak, erimiş Gouda peyniri ve bal soslu aromatik Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce with Honey ile hazırlanan ve kremalı soya sosuyla servis edilen lezzetli teriyaki kuleleri! Her durum için ideal. Özellikle de devamlı hareket halinde olduğunuz yoğun günlerde!
Hazırlanış
Adım 1
1 yemek kaşığı bitkisel yağ – 300 gr tatlı patates – 200 gr sakız kabağı – 4 yemek kaşığı Kikkoman Ballı Teriyaki Barbekü Sos – 100 gr dilimlenmiş domuz pastırması – 100 gr rendelenmiş Gouda peyniri
Fırını önceden 180 °C'ye ısıtın ve muffin kalıbını sıvı bitkisel yağla yağlayın. Tatlı patatesleri soyun ve sakız kabağıyla birlikte ince ince dilimleyin. Kikkoman Teriyaki BBQ-Sauce Honey ile kaplayın. Pastırmayı parçalara ayırın. Tatlı patatesleri, kabakları, pastırmayı ve Gouda'yı dönüşümlü olarak muffin kalıbına yerleştirin ve yaklaşık 25 dakika pişirin.
Adım 2
80 gr krem peynir – 1 yemek kaşığı mayonez – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu
Tüm malzemeleri karıştırarak bir sos hazırlayın.
Adım 3
1 yemek kaşığı doğranmış kekik – Taze öğütülmüş karabiber
Tatlı patates kulelerini kalıptan çıkarın ve kürdan yardımıyla sabitleyin. Üzerine kekik ve karabiber serpip sosla birlikte servis yapın.
Recept-ID: 1287
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet