Nane, nohut ve beyaz peynirli kolay Bezelye Çorbası
Bu harika yeşil çorba tarifinde taze bezelye kullanabilir veya buzunu çözdüğünüz dondurulmuş bezelye ekleyebilirsiniz. Kikkoman Ponzu tarife hafif limon tadı eklerken kavrulmuş nohut ve beyaz peynir çorbanın pürüzsüz kıvamıyla harika bir tezat oluşturur. Vejetaryenler için uygundur.
Malzemeler
Servis için
Hazırlanış
Adım 1
Patatesleri küp küp doğrayın, pırasaları dilimleyin. Bunları bir tencerede tereyağı ile kavurun, hafiften yumuşadıklarında sebze suyunu ve bezelyeleri ekleyin. Kikkoman Ponzu Limonlu ve karabiberle çeşnilendirin. 20 dakika pişirin.
Adım 2
Bu sırada fırını 200⁰C'ye ısıtın. Duruladığınız nohutların üzerini zeytinyağı, kırmızı toz biber ve kişniş ile kaplayın. Bir tepsiye yerleştirip 15 dakika pişirin.
Adım 3
Çorba pürüzsüz hale gelene kadar blender ile karıştırın ve üzerine taze nane ekleyin. Kavrulmuş nohut ve ufaladığınız beyaz peynirle servis edin.
Recept-ID: 1040
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet