

Teriyaki Soslu Tavuk Şiş (Kara-age)
Hazırlanış
Marine sos, ince püre haline getirilmiş zencefil ile karıştırılıp plastik bir poşetin içine alınır. Kemiksiz tavuk kalça filetoları lokma büyüklüğünde doğranır, poşetin içine ilave edilir. Hafifçe ovalayarak marine sosun, et parçalarına nüfuz etmesi sağlanır. 30 dakika dinlenmeye bırakılır. Tavuk parçaları çıkartılır ve hafifçe dokunarak kurutulur. Biraz patates nişastasına batırılıp 170 ° C 'de kızartılır. Taze limon dilimleri ve dip sos ile servis edilir.
Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.
Recept-ID: 354
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet