Teriyaki Soslu Tavuk Şiş (Kara-age)

toplam süre 45 dak.
5 dak. hazırlık süresi
30 dak. marine süresi
10 dak. pişme süresi

Malzemeler

4 porsiyon
500 gr
kemiksiz tavuk kalça
 ¾ yemek kaşığı
kaşığı rendelenmiş zencefil
Biraz patates nişastası
Kızartma için yağ

Dip sos:

100 gr
mayonez
10 ml
limon suyu
Besin değerleri (porsiyon başı): 2284.46 kJ  /  546 kcal
39 gr Yağ
29 gr Protein
16 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Marine sos, ince püre haline getirilmiş zencefil ile karıştırılıp plastik bir poşetin içine alınır. Kemiksiz tavuk kalça filetoları lokma büyüklüğünde doğranır, poşetin içine ilave edilir. Hafifçe ovalayarak marine sosun, et parçalarına nüfuz etmesi sağlanır. 30 dakika dinlenmeye bırakılır. Tavuk parçaları çıkartılır ve hafifçe dokunarak kurutulur. Biraz patates nişastasına batırılıp 170 ° C 'de kızartılır. Taze limon dilimleri ve dip sos ile servis edilir.

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Recept-ID: 354

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Marine sos, ince püre haline getirilmiş zencefil ile karıştırılıp plastik bir poşetin içine alınır. Kemiksiz tavuk kalça filetoları lokma büyüklüğünde doğranır, poşetin içine ilave edilir. Hafifçe ovalayarak marine sosun, et parçalarına nüfuz etmesi sağlanır. 30 dakika dinlenmeye bırakılır. Tavuk parçaları çıkartılır ve hafifçe dokunarak kurutulur. Biraz patates nişastasına batırılıp 170 ° C 'de kızartılır. Taze limon dilimleri ve dip sos ile servis edilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.