

Karpuz ve Misket Limonlu Gazpaço
Gazpaçonun limon suyu ve Kikkoman Soya Sosu ile tatlandırılmış karpuz, sarımsak, domates, salatalık ve biber ile yapılan ferahlatıcı bir çeşidi. Misket limonu dilimleri ve taze otlar ile süsleyin ve güne serin bir mola verin.
Hazırlanış
Adım 1
Sarımsağı soyun, karabiberi öğütün ve karpuz içinin yarısı, domatesler ve salatalık ile beraber güçlü bir blender yardımıyla püre haline getirin.
Adım 2
Hazırladığınız püreye misket limonu suyu, Kikkoman Soya Sosu ve karabiber ekleyin. Kalan karpuz içini küçük küpler halinde doğrayın ve püreye ekleyin.
Adım 3
Misket limonunu dilim dilim kestikten sonra dilimleri ortadan dörde bölün.
Adım 4
Çorbayı kaselere pay ettikten sonra limon ve fesleğenle süsleyin ve servis edin. Afiyet olsun.
Püf noktası:
Mümkünse malzemeleri buzdolabından soğuk yeni çıkardığınız soğuk haliyle kullanın.
Grisini ile servis edin.
Karpuz küplerini dondurun ve çorbaya servis etmeden önce ekleyin. Böylece çorbanız çok daha serinletici olacaktır.
Recept-ID: 1143
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet