Çilek kremalı onigirazu wrap
Hem yapması hem de yemesi eğlenceli bir tarif! Karşınızda, pirinç ve çıtır fıstık dolgulu, deniz yosunuyla kaplanmış çilek kremalı onigirazu. Şimdiden afiyet olsun!
Hazırlanış
Adım 1
120 gr suşi pirinci – 30 gr pudra şekeri – 20 ml pirinç sirkesi – 20 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu
Pirinci paketindeki talimatlara göre pişirin. Kalan malzemelerle baharatlandırın ve iyice karıştırın. Soğuması için bir kenara alın, 30 dakika bekletin.
Adım 2
80 gr çilek – 120 gr mascarpone – 30 gr fıstık – 1 tatlı kaşığı siyah susam tohumu
Çilekleri ince ince doğrayın. Mascarpone, doğranmış fıstıklar ve siyah susam tohumlarıyla karıştırın.
Adım 3
2 nori yaprağı – Birkaç çilek
İlk adımda pişirdiğiniz pilavı nori yapraklarından birine yerleştirin. 2. adımdaki çilekli kremayı ekleyin. Diğer nori yaprağını da ilk adımdaki pilavla kaplayın. Hazırladığınız sandvici her kişiye 2 tane düşecek şekilde 4 parçaya bölün.
Hepsini bir tabağa yerleştirin ve çileklerle süsleyin.
Püf noktası:
Çilek yerine mango da kullanabilirsiniz.
Recept-ID: 1372
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet