Çilek kremalı onigirazu wrap
Çilek kremalı onigirazu wrap

Çilek kremalı onigirazu wrap

toplam süre80 dak.
40 dak.pişme süresi
10 dak.hazırlık süresi
30 dak.soğuma süresi

Hem yapması hem de yemesi eğlenceli bir tarif! Karşınızda, pirinç ve çıtır fıstık dolgulu,  deniz yosunuyla kaplanmış çilek kremalı onigirazu.  Şimdiden afiyet olsun!

Malzemeler

2 porsiyon

Pilav:

120 gr
suşi pirinci
30 gr
pudra şekeri
20 ml
pirinç sirkesi

Krema:

80 gr
çilek
120 gr
mascarpone
30 gr
fıstık
1 tatlı kaşığı
siyah susam tohumu
2 
nori yaprağı

Süslemek için:

Birkaç çilek
Besin değerleri (porsiyon başı):2784 kJ / 665 kcal
32,5 grYağ
12,6 grProtein
79,2 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

120 gr suşi pirinci – 30 gr pudra şekeri – 20 ml pirinç sirkesi – 20 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Pirinci paketindeki talimatlara göre pişirin. Kalan malzemelerle baharatlandırın ve iyice karıştırın. Soğuması için bir kenara alın, 30 dakika bekletin.

Adım 2

80 gr çilek – 120 gr mascarpone – 30 gr fıstık – 1 tatlı kaşığı siyah susam tohumu

Çilekleri ince ince doğrayın. Mascarpone, doğranmış fıstıklar ve siyah susam tohumlarıyla karıştırın.

Adım 3

2  nori yaprağı – Birkaç çilek

İlk adımda pişirdiğiniz pilavı nori yapraklarından birine yerleştirin. 2. adımdaki çilekli kremayı ekleyin. Diğer nori yaprağını da ilk adımdaki pilavla kaplayın. Hazırladığınız sandvici her kişiye 2 tane düşecek şekilde 4 parçaya bölün.

Hepsini bir tabağa yerleştirin ve çileklerle süsleyin.

Püf noktası:

Çilek yerine mango da kullanabilirsiniz.

Recept-ID: 1372

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

120 gr suşi pirinci – 30 gr pudra şekeri – 20 ml pirinç sirkesi – 20 ml Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Pirinci paketindeki talimatlara göre pişirin. Kalan malzemelerle baharatlandırın ve iyice karıştırın. Soğuması için bir kenara alın, 30 dakika bekletin.

80 gr çilek – 120 gr mascarpone – 30 gr fıstık – 1 tatlı kaşığı siyah susam tohumu

Çilekleri ince ince doğrayın. Mascarpone, doğranmış fıstıklar ve siyah susam tohumlarıyla karıştırın.

2 nori yaprağı – Birkaç çilek

İlk adımda pişirdiğiniz pilavı nori yapraklarından birine yerleştirin. 2. adımdaki çilekli kremayı ekleyin. Diğer nori yaprağını da ilk adımdaki pilavla kaplayın. Hazırladığınız sandvici her kişiye 2 tane düşecek şekilde 4 parçaya bölün.

Hepsini bir tabağa yerleştirin ve çileklerle süsleyin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.