

Yuzu Daiquiri
Kolayca hazırlanabilen ve unutulmaz bir lezzet sunan Yuzu Daiquiri, ekşi yuzu ve sansho biberiyle klasik bir tarife taze bir dokunuş katıyor. Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için ideal!
Hazırlanış
Adım 1

2 kokteyl karıştırıcı – 16 buz küpü (Her biri yaklaşık 20’şer gram) – 100 ml yuzu sake – 60 ml yeşil limon suyu – 40 ml şeker şurubu – 2 biraz Kikkoman Ponzu Yuzu Soya Sosu
Bu tarif 2 içecek içindir. Tüm malzemeleri iki kokteyl karıştırıcısına eşit miktarda bölüştürün, karıştırıcıların kapağını kapatın ve çalkalayın.
Adım 2

2 bar süzgeci – 2 bar eleği – Sansho biberi
Karışımı bir bar süzgeci ve eleği kullanarak buz ve posaları ayırmak için şampanya veya martini kadehlerine (çift) üzerek dökün.
Aromatik bir dokunuş için iki içeceği de sansho biberiyle süsleyin.
Püf noktası:
Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek, sağlığınıza zarar verebilir.
Recept-ID: 1432
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet