

Mor Esinti
Yazı anımsatan, dondurma esintili bir ikram. Üstelik mor tonlarıyla göz alıcı. Hindistan cevizi ve yabanmersininin cezbedici birleşimi hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.
Malzemeler
Araç gereçler:
Malzemeler:
Süsleme:
Hazırlanış
Adım 1

2 kokteyl karıştırıcı – 1 muddler (ezici) – 8 buz küpü (Her biri yaklaşık 20’şer gram) – 100 ml rom – 80 ml yeşil limon suyu – 40 ml akçaağaç şurubu – 2 biraz Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 120 ml Hindistan cevizi sütü – 2 avuç donmuş yaban mersini
Bu tarif 2 içecek içindir. Tüm malzemeleri iki kokteyl karıştırıcısına eşit miktarda bölüştürün ve yabanmersinlerini muddler yardımıyla hafifçe ezin. Her bir karıştırıcıya 3-4 buz küpü ekleyin, kapağını kapatın ve kuvvetlice çalkalayın.
Adım 2

2 bar süzgeci – 2 bar eleği – 8 buz küpü – 2 yenilebilir çiçek – 2 taze yaban mersini
Her iki shakerdaki karışımı, bar süzgeçleri ve elekten geçirin. Yaban mersini posasını ayırarak, kalan buzlarla doldurduğunuz uzun bardaklara dökün. Her iki içeceği de yenilebilir birer çiçek ve taze bir yaban mersiniyle süsleyin.
Püf noktası:
Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek, sağlığınıza zarar verebilir.
Recept-ID: 1430
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet