Mor Esinti
Mor Esinti

Mor Esinti

toplam süre15 dak.
15 dak.hazırlık süresi

Yazı anımsatan, dondurma esintili bir ikram. Üstelik mor tonlarıyla göz alıcı. Hindistan cevizi ve yabanmersininin cezbedici birleşimi hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

Malzemeler

2 porsiyon

Araç gereçler:

2 
kokteyl karıştırıcı
2 
bar süzgeci
2 
bar eleği
1 
muddler (ezici)

Malzemeler:

16 
buz küpü (Her biri yaklaşık 20’şer gram)
100 ml
rom
80 ml
yeşil limon suyu
40 ml
akçaağaç şurubu
120 ml
Hindistan cevizi sütü
2 avuç
donmuş yabanmersini

Süsleme:

2 
yenilebilir çiçek
2 
taze yabanmersini
Besin değerleri (porsiyon başı):1255 kJ / 300 kcal

Hazırlanış

Adım 1

2  kokteyl karıştırıcı – 1  muddler (ezici) – 8  buz küpü (Her biri yaklaşık 20’şer gram) – 100 ml rom – 80 ml yeşil limon suyu – 40 ml akçaağaç şurubu – 2 biraz Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu120 ml Hindistan cevizi sütü – 2 avuç donmuş yaban mersini

Bu tarif 2 içecek içindir. Tüm malzemeleri iki kokteyl karıştırıcısına eşit miktarda bölüştürün ve yabanmersinlerini muddler yardımıyla hafifçe ezin. Her bir karıştırıcıya 3-4 buz küpü ekleyin, kapağını kapatın ve kuvvetlice çalkalayın.

Adım 2

2  bar süzgeci – 2  bar eleği – 8  buz küpü – 2  yenilebilir çiçek – 2  taze yaban mersini

Her iki shakerdaki karışımı, bar süzgeçleri ve elekten geçirin. Yaban mersini posasını ayırarak, kalan buzlarla doldurduğunuz uzun bardaklara dökün. Her iki içeceği de yenilebilir birer çiçek ve taze bir yaban mersiniyle süsleyin.

 

Püf noktası:

Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek, sağlığınıza zarar verebilir.

Recept-ID: 1430

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

2 kokteyl karıştırıcı – 1 muddler (ezici) – 8 buz küpü (Her biri yaklaşık 20’şer gram) – 100 ml rom – 80 ml yeşil limon suyu – 40 ml akçaağaç şurubu – 2 biraz Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu120 ml Hindistan cevizi sütü – 2 avuç donmuş yaban mersini

Bu tarif 2 içecek içindir. Tüm malzemeleri iki kokteyl karıştırıcısına eşit miktarda bölüştürün ve yabanmersinlerini muddler yardımıyla hafifçe ezin. Her bir karıştırıcıya 3-4 buz küpü ekleyin, kapağını kapatın ve kuvvetlice çalkalayın.

2 bar süzgeci – 2 bar eleği – 8 buz küpü – 2 yenilebilir çiçek – 2 taze yaban mersini

Her iki shakerdaki karışımı, bar süzgeçleri ve elekten geçirin. Yaban mersini posasını ayırarak, kalan buzlarla doldurduğunuz uzun bardaklara dökün. Her iki içeceği de yenilebilir birer çiçek ve taze bir yaban mersiniyle süsleyin.

 

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Daha fazlasını keşfet

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.