

Ekşi Kamkat (Kumkuat)
Ekşi Kamkat, acı tatlı ve ekşi tadıyla serin bir sonbahar yürüyüşü gibi: Sıcacık altın tonlarıyla, turuncu yapraklar bir arada...
Hazırlanış
Adım 1

2 kokteyl karıştırıcı – 1 muddler – 100 ml votka – 40 ml limon suyu – 40 ml şeker şurubu – 2 biraz Kikkoman Ponzu Limonlu – 8 kamkat (kumkuat) – 16 buz küpü (Her biri yaklaşım 20’şer gram)
Tarif 2 kişiliktir. Buz hariç tüm malzemeleri 2 kokteyl karıştırıcısına eşit olarak bölüştürün. Kamkatların suyunun çıkması için karıştırıcılardaki malzemeleri muddler yardımıyla ezin. Her bir karıştırıcıya buz küplerini ekleyin ve çalkalayın.
Adım 2

2 bar süzgeci – 2 bar eleği – 2 Şampanya ya da Martini kadehi – 8 dilim dilim kamkat
Posayı süzmek için, karışımları bar süzgeçleri ve elekten geçirin; iki kez süzerek bardaklara dökün.Her içeceği 4 dilim kumkat ile süsleyin.
Püf noktası:
Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek, sağlığınıza zarar verebilir.
Recept-ID: 1431
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet