Ekşi Kamkat (Kumkuat)
Ekşi Kamkat (Kumkuat)

Ekşi Kamkat (Kumkuat)

toplam süre15 dak.
15 dak.hazırlık süresi

Ekşi Kamkat, acı tatlı ve ekşi tadıyla serin bir sonbahar yürüyüşü gibi: Sıcacık altın tonlarıyla, turuncu yapraklar bir arada...

Malzemeler

2 porsiyon

Araç gereçler:

2 
kokteyl karıştırıcı
2 
bar süzgeci
2 
bar eleği
2 
Şampanya ya da Martini kadehi
1 
muddler (ezici)

Malzemeler:

16 
buz küpü (Her biri yaklaşım 20’şer gram)
100 ml
votka
40 ml
limon suyu
40 ml
şeker şurubu
8 
kamkat (kumkuat)

Süsleme:

8 dilim
dilim kamkat
Besin değerleri (porsiyon başı):1025 kJ / 245 kcal

Hazırlanış

Adım 1

2  kokteyl karıştırıcı – 1  muddler – 100 ml votka – 40 ml limon suyu – 40 ml şeker şurubu – 2 biraz Kikkoman Ponzu Limonlu8  kamkat (kumkuat) – 16  buz küpü (Her biri yaklaşım 20’şer gram)

Tarif 2 kişiliktir. Buz hariç tüm malzemeleri 2 kokteyl karıştırıcısına eşit olarak bölüştürün. Kamkatların suyunun çıkması için karıştırıcılardaki malzemeleri muddler yardımıyla ezin. Her bir karıştırıcıya buz küplerini ekleyin ve çalkalayın.

Adım 2

2  bar süzgeci – 2  bar eleği – 2  Şampanya ya da Martini kadehi – 8 dilim dilim kamkat

Posayı süzmek için, karışımları bar süzgeçleri ve elekten geçirin; iki kez süzerek bardaklara dökün.Her içeceği 4 dilim kumkat ile süsleyin.

Püf noktası:

Lütfen alkol tüketiminizde ölçülü olun. Aşırı alkol tüketmek, sağlığınıza zarar verebilir.

Recept-ID: 1431

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

2 kokteyl karıştırıcı – 1 muddler – 100 ml votka – 40 ml limon suyu – 40 ml şeker şurubu – 2 biraz Kikkoman Ponzu Limonlu8 kamkat (kumkuat) – 16 buz küpü (Her biri yaklaşım 20’şer gram)

Tarif 2 kişiliktir. Buz hariç tüm malzemeleri 2 kokteyl karıştırıcısına eşit olarak bölüştürün. Kamkatların suyunun çıkması için karıştırıcılardaki malzemeleri muddler yardımıyla ezin. Her bir karıştırıcıya buz küplerini ekleyin ve çalkalayın.

2 bar süzgeci – 2 bar eleği – 2 Şampanya ya da Martini kadehi – 8 dilim dilim kamkat

Posayı süzmek için, karışımları bar süzgeçleri ve elekten geçirin; iki kez süzerek bardaklara dökün.Her içeceği 4 dilim kumkat ile süsleyin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Daha fazlasını keşfet

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.