

Orman Meyvesi Çorbası
Vişne suyu ve Kikkoman Ponzu Limonlu‘yla birleşen, Antep fıstıklı ekşi krema ile süslenmiş, taze orman meyvelerinden ferahlatıcı bir çorba.
Hazırlanış
Adım 1
150 gr orman meyvesini, vişne suyu ve 1 tatlı kaşığı şekerle püre haline getirin ve Kikkoman Ponzu Limonlu ekleyin. Ardından kalan meyveleri de ilave edin.
Adım 2
Ekşi kremayı kalan şeker ve Antep fıstığı ile karıştırın.
Adım 3
Hazırladığınız püreyi kaselere pay ettikten sonra krema karışımını ekleyin ve damak tadınıza göre Kikkoman Ponzu Limonlu ilave edin. Afiyet olsun.
Püf noktası
Süslemek için kavrulmuş kaju kullanın.
Şeker yerine burbon vanilya şekeri veya vanilya çubuğunun içerisinden çıkaracağınız vanilya tohumlarını kullanabilirsiniz.
Tarifi vegan hale getirmek için ekşi kremayı vegan bir alternatifle değiştirin.
Recept-ID: 1141
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet