Deniz mahsullü leziz krepler
Deniz mahsullü leziz krepler

Deniz mahsullü leziz krepler

toplam süre30 dak.

Yaratıcılığınızı konuşturun:

Bu deniz mahsullü krepler hem hızlıca hazırlanabilir hem de Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sos sayesinde inanılmaz lezzetli bir acılığa sahip. Ayrıca çok esnek bir tarif olduğu için dilediğiniz deniz mahsulünü kullanabilirsiniz.

Malzemeler

10 porsiyon
500 gr
kabukları ve kuyruğu ayıklanmış çiğ jumbo karides
500 gr
temizlenmiş kalamar
500 gr
temizlenmiş ahtapot
3 
demet taze soğan
2 
adet şili biberi, ince doğranmış
500 gr
buğday unu
200 gr
havuç
6 
yumurta
500 ml
su
200 gr
patates nişastası
3 yemek kaşığı
susam yağı
Tatlandırmak için karabiber
200 ml
kızartmalık sıvı yağ
(tercihe bağlı, servis için)

Hazırlanış

Hamur harcı: Havuçları ve taze soğanları ince halkalar halinde kesin, daha sonra serviste kullanmak için bir miktar doğranmış taze soğanı kenara ayırın. Doğranmış biberleri sebze karışımına ekleyin. Temizlenmiş deniz mahsullerini doğrayın ve bir kapta sebzeler, yumurtalar, un, patates nişastası, susam yağı, su ve Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sos ile iyice karıştırın. Karabiber ile tatlandırın. Bir tavada yağı ısıtın ve hamuru parçalar halinde, kızarana kadar pişirin.

Servis için: Üzerine taze soğan serpin ve Kikkoman Soya Sosu ile servis edin.

Püf noktası

Recept-ID: F1019

PDF formatında tarif

PDF indir

Tariflerimiz ya da ürünlerimiz hakkında sorunuz var mı?

Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bizimle iletişime geçin

Bizimle iletişime geç!

Ürünlerimiz ve stoklar hakkında sorularınız mı var? Kikkoman hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? O halde bizimle iletişime geçin!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Zorunlu alan

Gizlilik Politikamızı dikkate almanız rica olunur. Daha fazla iş bilgilerini, künyemizde bulabilirsiniz.