

Deniz mahsullü leziz krepler
Yaratıcılığınızı konuşturun:
Bu deniz mahsullü krepler hem hızlıca hazırlanabilir hem de Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sos sayesinde inanılmaz lezzetli bir acılığa sahip. Ayrıca çok esnek bir tarif olduğu için dilediğiniz deniz mahsulünü kullanabilirsiniz.
Malzemeler
Hazırlanış
Hamur harcı: Havuçları ve taze soğanları ince halkalar halinde kesin, daha sonra serviste kullanmak için bir miktar doğranmış taze soğanı kenara ayırın. Doğranmış biberleri sebze karışımına ekleyin. Temizlenmiş deniz mahsullerini doğrayın ve bir kapta sebzeler, yumurtalar, un, patates nişastası, susam yağı, su ve Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sos ile iyice karıştırın. Karabiber ile tatlandırın. Bir tavada yağı ısıtın ve hamuru parçalar halinde, kızarana kadar pişirin.
Servis için: Üzerine taze soğan serpin ve Kikkoman Soya Sosu ile servis edin.
Püf noktası
Recept-ID: F1019
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet