Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

vegan

Su, soya fasulyesi, buğday, tuz.

Soya, gluten

Neden bu sos?

  • Lezzet: Tatlı, tuzlu, hafif ekşi, malt tadında
  • Kıvam: Sıvı


Kikkoman Soya Sosu, her profesyonel mutfakta mutlaka bulunması gereken bir malzemedir. Saf formülü sayesinde derin ve yoğun umami lezzetiyle ayırt edilir.

Benzersiz, yoğun, lezzetli ve umami – Kikkoman Soya Sosu'un tadın en iyi bu şekilde tanımlanabilir. Doğal fermantasyon süreci, ağızda tuzlu, tatlı, hafif ekşi ve maltımsı olmak üzere birçok zengin tat sunan bir shoyu (buğday bazlı soya sosu) üretir.

Kikkoman Soya Sosu vegan olduğu için oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu shoyu, sadece Japon yemeklerini mükemmelleştirmekle kalmaz; makarna, burger, salata ve hatta tatlılara da mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Sorunuz mu var?

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Sorunuz mu var? Bizimle iletişime geçin!

Şimdi

İlham al!

Bu ürün birçok tarife benzersiz bir tat katıyor!

Tariflere göz at

Bizimle iletişime geç!

Ürünlerimiz ve stoklar hakkında sorularınız mı var? Kikkoman hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? O halde bizimle iletişime geçin!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Zorunlu alan

Gizlilik Politikamızı dikkate almanız rica olunur. Daha fazla iş bilgilerini, künyemizde bulabilirsiniz.