

Domuz etli ve soğan turşulu taco
Bir gün değil, her gün Taco! Ünlü Meksika sokak yemeği artık tüm dünyada evlerde. Bizim tercihimiz ise sulu marine edilmiş domuz etli ve leziz Kikkoman Susam Soslu versiyonu.
Malzemeler
Et:
Soğan turşusu:
Taco
Hazırlanış
Et: Domuz etini ince şeritler halinde kesin. Diğer malzemeleri geniş bir kapta karıştırıp kestiğiniz eti ekleyin ve en az 12 saat marine edin.
Soğan turşusu: Soğanları ince halkalar halinde kesin. Su ve şekeri bir kapta karıştırın. Ardından içine sirke, Kikkoman Soya Sosu, kişniş tohumu ve taze kişnişi ekleyip en az 1 saat marine edin.
Taco: Domuz etinin her iki tarafını da kahverengi olana dek kızartın. Her bir taco ekmeğini ısıtın.
Servis için: Takoları pişmiş domuz eti, soğan turşusu, Kikkoman Susam Sosu, çedar peyniri, kaju fıstığı, ekşi krema ve taze kişniş ile servis edin.
Püf noktası
Recept-ID: F1021
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet