Kikkoman hakkında

300 yıllık Japon geleneği, modern kurumsal anlayışla buluşuyor. Kikkoman olarak, dünyanın dört bir yanından insanlara hayatın güzel yanlarını keşfetmeleri için ilham vermeyi amaçlıyor, farklı mıutfakların paylaşımını teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

Peki, soya sosumuzu bu kadar özel kılan; restoranınız, mobil yemek aracınız ya da misafirleriniz için mükemmel bir tercih yapan nedir? İşte cevabı:

1.

Doğal malzemeler

Kikkoman Doğal Fermente Soya Sosu, özenle seçilmiş dört temel malzemeden üretilir: Su, soya fasulyesi, buğday ve tuz. Tüm soya fasulyelerimiz GDO’suzdur. Lezzet arttırıcı, koruyucu ya da renklendirici içermez. 

2.

Tamamen doğal fermente

Kikkoman Soya Sosu, birkaç ay süren doğal fermantasyon süreciyle üretilir. Fermantasyon sırasında vanilya, meyve, viski ve hatta kahve aromalarını içeren yaklaşık 300 farklı tat bileşiği oluşur. Bu lezzetler ve aromalar, kimyasal katkı maddeleri olmadan oluşur ve soya sosumuza eşsiz tadını kazandırır.

3.
Zengin umami lezzeti

“Lezzetli”, “baharatlı”, “karmaşık” ya da basitçe “nefis” - umami tadını tanımlamak için birçok kelime kullanılabilir. Soya sosu, fermantasyon sürecinde ortaya çıkan doğal umami bileşenleri açısından oldukça zengindir. Bu sayede her yemeğe mükemmel bir eşlikçi olur.

4.

Kurumsal hedef olarak sürdürülebilirlik

Kikkoman’da, her zaman sürdürülebilir ve adil bir şekilde faaliyet göstermeyi hedefliyoruz. Doğal malzemeler, kısa tedarik zincirleri, sürdürülebilir hammadde temini, kaynakların özenli kullanımı, doğaya ve insanlara saygı, iş kültürümüzün temelini oluşturuyor. Hedeflerimizi ve aldığımız önlemleri, Sürdürülebilirlik sayfamızda bulabilirsiniz

Bunu biliyor muydunuz?

Japon soya sosu, "shoyu" olarak da bilinir. Bu soya sosu, daha düşük tuz içeriğine sahiptir. Özel maya kültürleri ile kavrulan buğday içeriği ve aylar süren fermantasyon süreci boyunca gelişen eşsiz aromasıyla ünlüdür. Japon soya sosunun içeriği ve üretim süreci, genellikle kısmen fermente edilen ve kimyasal olarak üretilen Çin soya sosuyla tam bir zıtlık oluşturur. Çin soya sosları sıklıkla renklendirici maddeler, şeker, monosodyum glutamat ve koruyucu içerir. Bu içerikler de ürünü daha yoğun aromalı, şurupsu kıvamlı ve kullanımını zor hale getirir. Bu yüzden soya sosu alırken her zaman etiketini kontrol etmek gerekir. İçerik ne kadar azsa, sağlık açısından o kadar iyidir!

Bizimle iletişime geç!

Ürünlerimiz ve stoklar hakkında sorularınız mı var? Kikkoman hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? O halde bizimle iletişime geçin!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Zorunlu alan

Gizlilik Politikamızı dikkate almanız rica olunur. Daha fazla iş bilgilerini, künyemizde bulabilirsiniz.