

Tatlı patates köpüğü eşliğinde smorrebrod
Bu İskandinav klasiği, tatlı patates köpüğüyle bambaşka bir lezzet kazanıyor. Kikkoman Soy Sauce ve Kikkoman Teriyaki Glaze, tarife umami derinliği ekliyor.
Malzemeler
Tatlı patates köpüğü için:
Yaban turpu sosu için:
Sandviç için:
- Ekmek, yaklaşık 65 gr
- Tatlı patates köpüğü, yaklaşık 80 gr
- Ringa balığı filetosu, yaklaşık 50 gr
- Sos, yaklaşık 40 gr
Hazırlanış
Adım 1
Tatlı patatesleri tuzlu suda yumuşayana kadar 20 dakika haşlayın. Patatesleri süzün, bir kasede iyice ezin ve pürüzsüz bir köpük elde edene kadar krema ve tereyağıyla karıştırın. Kikkoman Soy Sauce ve karabiberle tatlandırıp bir kenara alın.
Adım 2
Ekşi krema, yaban turpu, köri tozu, hardal, Kikkoman Teriyaki Glaze ve biberi bir kasede karıştırın. Bir kenara koyun.
Adım 3
Tatlı patates köpüğünü kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürün. Üzerine ringa balığı filetosunu ekleyin ve üzerine yaban turpu sosu ve kapari serpin. Her ekmek dilimini bir tutam dereotu ve bir limon dilimiyle süsleyin.
Püf noktası:
Yaban turpu sosunu sıkma şişesine doldurun. Bu sadece sosun dökülmesini kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda saklanmasını da kolaylaştırır.
Recept-ID: F1039
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet