

Kore usulü barbekü tavuklu rigatoni
Tatlı, baharatlı ve zengin aromalı! Kore usulü barbekü tavuklu bu makarna bir başka. Leziz gochujang ezmesi Kikkoman Soy Sauce ile buluşunca, sonuç cesur ve benzersiz bir lezzet. Yeşil limon suyu ile bir başka boyuta geçen bu tarif, konuklarızın vazgeçilmezlerinden olacak.
Malzemeler
Tavuk için:
Sebze sosu için:
Makarna için:
Servis için:
- Makarna, yaklaşık 364 gr
- Süsleme, yaklaşık 13 gr
Hazırlanış
Adım 1
Rigatoni'yi paketteki talimatlarına göre 12 dakika pişirin.
Adım 2
Bu esnada, tavuk parçalarını tuzla baharatlayın ve yaklaşık 2 dakika bekletin. Kalın tabanlı bir tava ısıtın, ayçiçek yağını ekleyin ve tavukları yaklaşık 2 dakika mühürleyin.
Adım 3
Sarımsağı ekleyin ve yaklaşık 1 dakika soteleyin. Siyah fasulye ezmesi, Kikkoman Soy Sauce, gochujang ezmesi ve tütsülenmiş kırmızı toz biberi ekleyin. 3 dakika daha pişirin.
Adım 4
Pak choi ve kırmızı biberleri tavaya ekleyin ve yaklaşık 2 dakika pişirin. Haşlanmış rigatoni'yi ekleyin ve bir dakika daha pişirin.
Adım 5
Makarnayı derin tabaklara alın. Yeşil limon suyu, dilimlenmiş taze soğan ve Kikkoman Sesame Oil ile servis edin.
Püf noktası:
Sosun biraz daha sulu olmasını istiyorsanız, makarna haşlama suyundan biraz ayırın ve tavaya ekleyin.
Recept-ID: F1004
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet