

Kore tarzı Kimchili kuzu şiş
Kore'nin ulusal hazinesi: fermente lahana kimchisi geleneksel olarak yapıldığında hazır olması günler sürer. Fakat Kikkoman -aromatik kuzu eti, çıtır fıstıklar ve taze otların da yardımıyla- Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sos ile çeşni cennetine kestirme bir yol sunuyor.
Malzemeler
Kuzu:
Yer fıstıklı mayonez:
Servis için:
Hazırlanış
Kuzu eti: Eti ince şeritler halinde kesip üzerine Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sos, pirinç şarabı, fıstık, sarımsak, soya ezmesi ve limon kabuğu rendesi ekleyip karabiberle çeşnilendirdikten sonra en az 30 dakika marine olması için bırakın. Marinasyon sonrası etleri şişlere geçirin ve servis etmeden hemen önce çok sıcak ızgarada yaklaşık 5 dakika pişirin.
Fıstıklı mayonez: Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
Servis için: Şişlerin üzerine kişniş serpin. Limon dilimleri ve yer fıstıklı mayonez ile servis edin.
Püf noktası
Recept-ID: F1014
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet