

Kale sebzesi, badem ve burrata eşliğinde orecchiette
Leziz bir makarna, soğuk günlerde bile ruhu canlandırabilir. Kale yaprağı, badem ve Kikkoman Panko breadcrumbs ile zenginleştirilen bu orecchiette, Kikkoman Ponzu Lemon ve Kikkoman Soy Sauce ile benzersiz bir lezzete kavuşuyor.
Malzemeler
Kale yaprağı için:
Makarna için:
For the toppings:
- Lahanalı makarna, yaklaşık 260 gr
- Burrata, yaklaşık 90 gr
- Üst malzemeler, yaklaşık 25 gr
Hazırlanış
Adım 1
Tereyağını küçük bir tavada eritin, ardından Kikkoman Panko ve tuzu ekleyin. Karıştırarak 2-3 dakika, altın kahverengi olana kadar kızartın. 5 gr sarımsağı ince rendeleyin. Rendelenmiş sarımsağı, kızartmanın son 30 saniyesinde ekleyin. Panko karışımını fazla yağı almak için mutfak kâğıdının üzerine koyun ve kullanıma hazır olana kadar bekletin.
Adım 2
Kalan sarımsağı dilimleyin. Kale yapraklarını daha küçük parçalara ayırın. Orta ateşte bir sos tenceresi veya eğilebilir kızartma tavasında yağı ısıtın. Sarımsak ve kale yaprağı ekleyin, 5-6 dakika boyunca kızartın.
Adım 3
Makarnayı, paketteki talimatlarıa göre pişirin. Ardından, kale yapraklarının olduğu tavaya ekleyin. Limon suyu, Kikkoman Soy Sauce, Kikkoman Ponzu Lemon ve zeytinyağı ile lezzetlendirin.
Adım 4
1-2 dakika soteleyin, ardından tabaklara servis edin.
Adım 5
Yemeği badem, burrata, fesleğen yaprakları, fesleğen yaprakları, frenk soğanı ve panko ile süsleyin.
Püf noktası:
Daha hızlı bir servis için, bademi ve panko’yu karıştırabilirsiniz.
Recept-ID: F1003
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet