

Kalamarlı ve kuzu etli cannelloni
‘Surf and turf’ cannelloni ile buluştu. Kalamar ve kuzu kıyma, iç harcı oluştururken, Kikkoman Ponzu Limon ve Kikkoman Soya Sosu ile zengin bir tat derinliği kazanıyor. Tüm malzemeler leziz kırmızı biber sosunda pişirilip manchego peyniriyle taçlandırılıyor.
Malzemeler
Cannelloni için:
Sos için:
For garnish:
- Cannelloni ve sos, yaklaşık 365 gr
- Peynir, yaklaşık 15 gr
Hazırlanış
Adım 1
Kıyma, kalamar, yumurta, Kikkoman Ponzu Lemon, Kikkoman Soy Sauce, limon kabuğu rendesi, biberiye ve kekiği yaklaşık 3 dakika boyunca karıştırın. Her bir cannelloni'yi yaklaşık 40 g karışımla doldurun.
Adım 2
Fırını 180 °C fan ayarında önceden ısıtın. Kırmızı biberleri, soğanları ve sarımsakları yağlı kâğıt serilmiş bir fırın tepsisine dizip yaklaşık 35 dakika boyunca kızartın. Sebzeler yumuşamalı ama fazla kararmamalı.
Adım 3
Tüm malzemeleri fırından çıkarın. Kikkoman Soy Sauce, kekik, kimyon, toz kırmızı biber ve elma sirkesi ile pürüzsüz ve ipeksi bir kıvama gelene kadar püre haline getirin.
Adım 4
Doldurduğunuz cannelloni'leri bir fırın kabına veya derin bir 1/1 gastronorm tepsisine yerleştirin, üzerine kırmızı biber sosunu dökün ve üstü kapalı şekilde yaklaşık 35 dakika pişirin.
Adım 5
Her tabağa beş cannelloni koyun. Üzerine sos ve rendelenmiş manchego peyniri ekleyerek servis edin.
Püf noktası:
Ekstra pürüzsüz bir kıvam için sosu süzgeçten geçirin.
İç harcı ne kadar ince olursa cannelloni'yi doldurmak o kadar kolay olur. Krema torbası kullanabilirsiniz.
Recept-ID: F1000
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet