

Jumbo karidesli ve mantarlı omusoba omleti
Japon konfor yemeği:
Kızarmış soba eriştesi, karides ve şimeji mantarı ile dolu bu omlet genellikle izakayalarda servis edilir. Zencefil, nori yosunu, Kewpie mayonezi ve ev yapımı Okonomiyaki sosu ise lezzetine lezzet katar.
Malzemeler
Omlet:
İç harcı:
Okonomiyaki sos:
Servis için:
Hazırlanış
Omlet: Yumurtaları kırın, şeker ve dashi ile çırpıp yağda pişirin.
İç harcı: Sarımsakları ince ince doğrayın, arpacık soğanları dilimleyin, mantarları temizleyin ve yağda kızarana kadar pişirin. Karidesleri ekleyin ve 1 dakika kızartın. Ardından pişmiş soba eriştesini ekleyin, Kikkoman Soya Sosu ile tatlandırın ve bir dakika daha pişirin.
Okonomiyaki sosu: Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
Servis için: Her omletin yarısına kaşıkla dolgu koyun ikiye katlayın. Üzerini Kewpie mayonez, Okonomiyaki sos, frenk soğanı, palamut gevreği ve nori yosunu ile süsleyip zencefil turşusu ile servis edin.
Püf noktası
Recept-ID: F1016
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet