

Teriyaki pancarlı ve keçi krem peynirli spagetti
Bu yemeğin çarpıcı pembe tonu, lezzetiyle de dikkat çekiyor. Toprağımsı pancar, Kikkoman Wok Sosu – Teriyaki'nin derinliğiyle buluşarak basit ama etkileyici bir yemek sunuyor.
Malzemeler
Makarna için:
Süslemeler için:
- Makarna: Yaklaşık 300 gr
- Teriyaki pancar: Yaklaşık 70 gr
- Süslemeler: Yaklaşık 40 gr
Hazırlanış
Adım 1
Pancarı ısırık büyüklüğünde parçalara kesin, biraz yağda soteleyin ve Kikkoman Wok Sauce – Teriyaki ekleyin. Servise kadar sıcak tutun.
Adım 2
Arpacık soğanları biraz yağda soteleyin ve pancar suyunu ekleyin. Kaynamaya bırakın, tereyağını ekleyip karıştırın. Ardından tuz ve karabiberle tatlandırın. Spagettiyi paket üzerindeki talimatlara göre al dente olacak şekilde haşlayın ve pancar suyuna ekleyin. Suyun hafifçe koyulaşması için 1-2 dakika daha pişirin. Bebek pazıyı ekleyip karıştırın. Pazının hafif diri kalması gerekiyor.
Adım 3
Spagettiyi spiral şeklinde sararak tabaklara servis edin. Teriyaki pancarlarını spagettilerin etrafına dizin ve üzerlerine doğranmış ceviz içi ile ufalanmış keçi peynirini serpiştirerek servis yapın.
Püf noktası:
Sosun kıvamını ayarlamak için makarnanın haşlama suyundan biraz ayırın.
Recept-ID: F1071
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet