

Tatlı patates ve sebze eşliğinde teriyaki somon
Bu somonun tadı bir başka. Tatlı ve baharatlı lezzetini Kikkoman Wok Sauce – Teriyaki'den alırken, tatlı patates ve sakızkabağının üzerinde pişiyor!
Malzemeler
Somon için:
Servis için:
- Somon, yaklaşık 145 gr
- Sebze, yaklaşık 300 gr
- Süsleme, yaklaşık 13 gr
Hazırlanış
Adım 1
Fırını (fanlı olacak şekilde) 200 ˚C’ye ısıtın. Sakızkabaklarını ve tatlı patatesleri tuz, karabiber, kolza yağı ve balzamik sirkeyle karıştırın. Yağlı kâğıt serili düz bir gastronorm tepsiye sebzeleri yayın ve fırında 20 dakika pişirin.
Adım 2
Somonu Kikkoman Wok Sauce – Teriyaki ile kaplayın ve sebzelerin üzerine yerleştirin. 10 dakika daha fırınlayın.
Adım 3
Somonu sebzelerle servis edin. Üzerine Kikkoman Wok Sauce – Teriyaki ve yeşil limon suyu serpiştirin. Ardından taze soğan ve susamlarla süsleyin.
Püf noktası:
Tepsideki sebzelerin arasında biraz boşluk bırakarak, daha eşit şekilde kızarmalarını sağlayın.
Recept-ID: F1062
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet