

Pad Krapao: yer fıstığı ve Tayland fesleğenli dana eti
Tayland'da Pad Krapao olmayan bir sokak yemeği pazarı, eksik bir pazar sayılır. Bu sulu umami bombası, konfor yiyeceklerin zirvesidir ve rekor sürede hazırlanıp servis edilir. Kikkoman Glutensiz Soya Sosu sayesinde ise herkes bu klasik lezzeti tadabilir.
Malzemeler
Sos:
Pad Krapao:
Servis için:
Hazırlanış
Sos: Kikkoman Tamari Glutensiz Soya Sosu, istiridye sosu, balık sosu, misket limonu suyu, hurma şekeri, et suyu ve mısır nişastasını karıştırıp bir kenara koyun.
Pad Krapao: Arpacık soğanı ve sarımsağı doğrayıp yer fıstığı yağında kızartın. Biberleri şeritler halinde kesin, tavaya ekleyin ve 2 dakika kızartın. Kıymayı ekleyin ve çıtır çıtır olana kadar karıştırarak kızartın, ardından tekrar karıştırılmış sosu ekleyin. Her şeyi 3 dakika kadar, sos koyulaşana dek, pişirin.
Servis için: Kişniş, frenk soğanı, Tayland fesleğeni ve yer fıstığını etin üzerine serpin ve yasemin pirinci ile servis edin.
Püf noktası
Recept-ID: F1025
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet