

Narenciye mayonezli Kore usülü corn dog
Corn dog balık ve cipsle buluştu: Leziz morina balığı ve taze bir sos. Kikkoman Poke Sauce zengin ve enfes lezzetiyle hem sos hem de hamur yapımında ideal.
Malzemeler
Balık için:
For the sauce:
Hamur için:
Süsleme için:
- 2 corn dog, her biri yaklaşık 115 gram (şiş hariç toplam 230 gr)
- Sos, yaklaşık 60 gr
- Süsleme, yaklaşık 2 gr
Hazırlanış
Adım 1
Balığı yaklaşık 4 cm x 4 cm boyutlarında küplere bölün. Kikkoman Poke Bowl’da 15 dakika marine edin. 3-4 parça 85 gram balığı şişlere geçirin ve kullanana kadar soğutun.
Adım 2
Sos için, Kikkoman Poke Sauce, mayonez, limon kabuğu rendesi, soğan, frenk soğanı ve toz biberi karıştırın. Buzdolabına koyun.
Adım 3
Hamur için, un, polenta, şeker, kabartma tozu ve tuzu karıştırın. Pürüzsüz bir doku elde edene kadar karıştırın.
Adım 4
Mısır gevreğini ve pirinç gevreğini buzdolabı poşetinde oklavayla kabaca ezip bir kaseye koyun.
Adım 5
Yağı 175 °C’ye ısıtın. Balık şişlerini hafifçe kurulayın, hamura batırın ve ardından mısır gevreği karışımına kaplayın. Kızgın yağda yaklaşık 3 dakika altın kahverengiye dönene kadar kızartın.
Adım 6
Her tabakta 2 corn dog servis edin. Yanına biraz sos ekleyin. Frenk soğanı, susam ve limon dilimleriyle servis edin.
Püf noktası:
Hamura, kırmızı biber tozu, acı biber ya da yuzu gibi dilediğiniz baharatı ekleyebilirsiniz.
Recept-ID: F1036
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet