Meyveli ve Asya Usulü Ördekli Quesadilla
Meyveli ve Asya Usulü Ördekli Quesadilla

Meyveli ve Asya Usulü Ördekli Quesadilla

toplam süre25 dak.

Bu leziz tarifte Meksika Asya ile buluşuyor. Tavuk ve peynir yerine ördek, mango ve ananastan oluşan çeşnili bir karışım kullanarak misafirlerinizi şaşırtın. Kikkoman Teriyaki Glaze sos sayesinde yemeği saatlerce kaynatmadan yoğun ve tatlı bir lezzet yakalayabilirsiniz.

Malzemeler

10 porsiyon
700 gr
tortilla ekmeği

Filling:

2 kg
ördek göğsü
500 gr
küp küp doğranmış mango
500 gr
küp küp doğranmış ananas
3 tatlı kaşığı
Çin usulü beş baharat karışımı
100 ml
Shaoxing şarabı
400 gr
arpacık soğanı
4 yemek kaşığı
ince kıyılmış taze kişniş
100 ml
sıvı yağ

Hazırlanış

İç Harcı: Ördek göğüslerinin derisini ayırıp eti bir kıyma makinesinde veya mutfak robotunda çekin. Arpacık soğanlarını doğrayın ve sıvı yağda yarı şeffaf olana kadar kızartın. Üzerine ördek kıymasını ekleyip 5 dakika daha pişirin. Peşine mango ve ananası ekledikten sonra Shaoxing şarabı ekleyerek tavayı deglaze edin. Kikkoman Teriyaki Glaze sosu ve beş baharat tozunu da tavaya ekleyip sosun yoğunlaşmasını bekleyin. Ardından kişnişi ekleyin.

Servis için: Tortilla ekmeklerini tavaya yerleştirin ve yarısına dolgunun bir kısmını koyun. Daha sonra ekmeği ikiye katlayarak her iki tarafı da kızarana kadar pişirin. Servis etmeden önce ortadan ikiye bölün.

Püf noktası

Recept-ID: F1011

PDF formatında tarif

PDF indir

Daha fazlasını keşfet

Tariflerimiz ya da ürünlerimiz hakkında sorunuz var mı?

Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bizimle iletişime geçin

Bizimle iletişime geç!

Ürünlerimiz ve stoklar hakkında sorularınız mı var? Kikkoman hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? O halde bizimle iletişime geçin!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Zorunlu alan

Gizlilik Politikamızı dikkate almanız rica olunur. Daha fazla iş bilgilerini, künyemizde bulabilirsiniz.