

Meyveli ve Asya Usulü Ördekli Quesadilla
Bu leziz tarifte Meksika Asya ile buluşuyor. Tavuk ve peynir yerine ördek, mango ve ananastan oluşan çeşnili bir karışım kullanarak misafirlerinizi şaşırtın. Kikkoman Teriyaki Glaze sos sayesinde yemeği saatlerce kaynatmadan yoğun ve tatlı bir lezzet yakalayabilirsiniz.
Hazırlanış
İç Harcı: Ördek göğüslerinin derisini ayırıp eti bir kıyma makinesinde veya mutfak robotunda çekin. Arpacık soğanlarını doğrayın ve sıvı yağda yarı şeffaf olana kadar kızartın. Üzerine ördek kıymasını ekleyip 5 dakika daha pişirin. Peşine mango ve ananası ekledikten sonra Shaoxing şarabı ekleyerek tavayı deglaze edin. Kikkoman Teriyaki Glaze sosu ve beş baharat tozunu da tavaya ekleyip sosun yoğunlaşmasını bekleyin. Ardından kişnişi ekleyin.
Servis için: Tortilla ekmeklerini tavaya yerleştirin ve yarısına dolgunun bir kısmını koyun. Daha sonra ekmeği ikiye katlayarak her iki tarafı da kızarana kadar pişirin. Servis etmeden önce ortadan ikiye bölün.
Püf noktası
Recept-ID: F1011
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet