

Fasulye ve bezelyeli kabak cannelloni
Bu rulolar kabak veya salatalık ile yapılabilir. Hafif ve dengeli bir aperatif veya salata alternatifidir. Kikkoman Soy Sauce tuzlu notaları güçlendirken, bu tarife bambaşka bir lezzet katıyor.
Malzemeler
Cannelloni için:
Ezme için:
Salsa için:
- 70 gr cannelloni
- 30 gr fasulye ezmesi
- 15 gr garnitür
Hazırlanış
Adım 1
Kabak ve salatalıkları bir sebze soyacağıyla ince şeritler halinde kesin.
Adım 2
Fasulyeleri bir blender haznesine koyun. Zeytinyağı, tahin, Kikkoman Gluten free Soy Sauce, sarımsak, limon suyu ve karabiber ekleyin. Püre kıvamına gelene kadar iyice karıştırın.
Adım 3
Tüm salsa malzemelerini püre kıvamına gelene kadar karıştırın.
Adım 4
1-2 dilim kabağı yan yana yerleştirin ve üzerine boylamasına 2-3 dilim salatalık yerleştirin. Hazırlanmış fasulye ezmesini dilimlerin üzerine yayın, yıkanmış roka yaprağı (veya isterseniz filizleri) ekleyin ve rulo haline getirin.
Adım 5
Salsayı bir tabağa yayın ve üzerine cannelloni’yi yerleştirin. Dilimlenmiş turp, zeytin ve filizlerle süsleyin.
Püf noktası:
Cannelloni, fasulye ezmesi veya humusla doldurulabilir. Farklı renklerde humus dolguları kullanarak canlı bir etki elde edebilirsiniz.
Bu sebze ruloları dikey yığınlar halinde veya daha büyük porsiyonlarda tek tek servis edildiğinde zarif görünür.
Lezzeti artırmak için kabaklar rulo haline getirilmeden önce ızgarada pişirilebilir. Kabak yerine önceden ızgarada pişirilmiş ve yağda marine edilmiş patlıcan da kullanılabilir.
Recept-ID: F1080
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet











