

Elmalı ve armutlu vegan crumble
Bu crumble’ın sırrı, Kikkoman Soy Sauce ile marine edilmiş meyvelerde yatıyor. Miktarı meyvenin tatlılığına göre ayarlayabilirsiniz. Armut, erik veya muz gibi daha tatlı meyvelere daha fazla sos eklemek, en iyi lezzetleri ortaya çıkaracaktır.
Malzemeler
Crumble için:
Ek malzemeler:
- 80 gr meyve
- 60 gr crumble
- 50 gr dondurma
Hazırlanış
Adım 1
Küpler halinde doğranmış elma ve armudu bir kaba koyun. Limon suyu, Kikkoman Less Salt Soy Sauce ve vanilya şekerini ekleyin. İyice karıştırın.
Adım 2
Unu, margarini ve şekeri homojen bir hamur oluşturmak için karıştırın. 30 dakika buzdolabında dinlendirin.
Adım 3
Meyveleri yağlanmış fırın kaplarına yerleştirin ve üzerine soğutulmuş kırıntılı hamur parçalarını koyun.
Adım 4
Fırını 200°C'ye (fanlı) ısıtın ve 30 dakika pişirin.
Adım 5
Dilerseniz bir top dondurma ile sıcakken servis yapın.
Püf noktası:
Tercihinize göre Kikkoman Less Salt Soy Sauce yerine Kikkoman Ponzu Lemon kullanabilirsiniz.
Recept-ID: F1089
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet