

Domates soslu morina balığı ve patates kroket
Morina balığı ve patates kroket, Portekiz mutfağının ayrılmaz bir parçasıdır. Bu tarife Kikkoman Gluten free Soy Sauce ile leziz bir Asya dokunuşu ekledik.
Malzemeler
Kroketler için:
Sos için:
Süsleme için:
- Kroket, 225 gr (Her biri yaklaşık 25 gram ağırlığında 9 kroket)
- Sos, 40 gr
Hazırlanış
Adım 1
Balığı bir kaba alın. Patatesleri bir patates sıkacağıyla ezin ve yumurta, maydonoz, muskat, limon kabuğu rendesi ve Kikkoman Gluten free Soy Sauce ile karıştırın.
Adım 2
Karışımdan küçük kroketler elde edin, galete unuyla kaplayın ve yaklaşık 3 dakika altın kahverengiye dönene kadar 175 °C’de yağda kızartın.
Adım 3
Yağsız tavada anasonları kavurun. Tereyağını ekleyin ve kahverengileşmesini bekleyin. Rengi döndüğünde, bal, pirinç sirkesi, Kikkoman Gluten free Soy Sauce, pişmiş ve süzülmüş domates püresi ve demirhindi ezmesini ekleyin. Düşük ateşte 5 dakika boyunca kaynayın.
Adım 4
Bir kaşık yardımıyla sosu tabaklara bölüştürün, üzerine kroketleri yerleştirin ve limon dilimleriyle süsleyerek servis edin.
Püf noktası:
Eşit büyüklükler elde etmek için, karışımı bir sıkma torbasına doldurun ve uzun şeritler oluşturun. Bu şeritleri bir makas kazıyıcıyla dilediğiniz boyutta kesin.
Recept-ID: F1027
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet