Çıtır Morina Balıklı Banh Mi sandviç
Çıtır Morina Balıklı Banh Mi sandviç

Çıtır Morina Balıklı Banh Mi sandviç

toplam süre20 dak.

Fransa ve Vietnam bir arada!

Bol sebzeli, otlu ve çıtır tempura balıklı bu enfes karışımın lezzeti, Kikkoman Susam Sosuyla arşa çıkıyor.

Malzemeler

10 porsiyon

Banh Mi:

10 
küçük baget ekmeği
800 gr
morina balığı

Hamur Harcı:

100 gr
beyaz susam
100 gr
tempura unu
200 ml
su
3 litre
kızartmalık sıvı yağ
2 tatlı kaşığı
toz zerdeçal

Salata:

300 gr
havuç
300 gr
salatalık
100 ml
pirinç sirkesi
4 tatlı kaşığı
bal
4 tatlı kaşığı
taze kişniş
100 gr
kıvırcık marul

Hazırlanış

Banh Mi: Morina balığını orta boy küpler halinde kesin

Hamur Harcı: Tempura ununu su ve zerdeçal ile pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Ardından doğradığınız morina balıklarını bu harca bulayın. Buladığınız balıkları susam ile kaplayarak kızarana kadar pişirin.

Salata: Havuç ve salatalığı jülyen şekilde kesin, kişnişi ince ince doğrayın. Pirinç sirkesini bal ile karıştırıp sebzelere ekleyerek 5 dakika marine edin. Marulları yıkayın.

Servis için: Baget ekmekleri ikiye ayrılmayacakları şekilde ortadan kesin. İçlerine Kikkoman Susam Sosu sürün; marulu, hazırladığınız sebze karışımını ve çıtır balıkları yerleştirin.

Püf noktası

Recept-ID: F1010

PDF formatında tarif

PDF indir

Daha fazlasını keşfet

Tariflerimiz ya da ürünlerimiz hakkında sorunuz var mı?

Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bizimle iletişime geçin

Bizimle iletişime geç!

Ürünlerimiz ve stoklar hakkında sorularınız mı var? Kikkoman hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? O halde bizimle iletişime geçin!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* Zorunlu alan

Gizlilik Politikamızı dikkate almanız rica olunur. Daha fazla iş bilgilerini, künyemizde bulabilirsiniz.