

Çıtır Morina Balıklı Banh Mi sandviç
Fransa ve Vietnam bir arada!
Bol sebzeli, otlu ve çıtır tempura balıklı bu enfes karışımın lezzeti, Kikkoman Susam Sosuyla arşa çıkıyor.
Malzemeler
Banh Mi:
Hamur Harcı:
Salata:
Hazırlanış
Banh Mi: Morina balığını orta boy küpler halinde kesin
Hamur Harcı: Tempura ununu su ve zerdeçal ile pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Ardından doğradığınız morina balıklarını bu harca bulayın. Buladığınız balıkları susam ile kaplayarak kızarana kadar pişirin.
Salata: Havuç ve salatalığı jülyen şekilde kesin, kişnişi ince ince doğrayın. Pirinç sirkesini bal ile karıştırıp sebzelere ekleyerek 5 dakika marine edin. Marulları yıkayın.
Servis için: Baget ekmekleri ikiye ayrılmayacakları şekilde ortadan kesin. İçlerine Kikkoman Susam Sosu sürün; marulu, hazırladığınız sebze karışımını ve çıtır balıkları yerleştirin.
Püf noktası
Recept-ID: F1010
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet