

Brokoli ve mango eşliğinde yer fıstıklı udon
Orman adeta tabağınızda. Çocuklar için bugünkü yemekte udon eriştelerinden bir orman, brokoli ve birazcık da Kikkoman Less Salt Soy Sauce yer alıyor.
Erişte (Yaklaşık 130 gr)
Brokoli (Yaklaşık 40 gr
Sos (Yaklaşık 50 gr)
Mango (Yaklaşık 10 gr)
Yer fıstığı (Yaklaşık 5 gr)
Hazırlanış
Adım 1
Kikkoman Less Salt Soy Sauce ve sebze suyunu kaynatın. El blender’i ile fıstık ezmesini karıştırın. Porsiyon başına yaklaşık 50 gr sosu bir sote tavasında kaynatın. Noodle’ları uzun bir maşa ile yardımıyla kıvırın, tabağa koyun ve üzerine fıstık serpin.
Adım 2
Brokoli çiçeklerini yaklaşık 3 mm kalınlığında dilimleyin ve tuzlu suda yaklaşık 1 dakika haşlayın. Küçük "brokoli ağaçlarını" yuvarlanmış erişteler arasında bir orman gibi düzenleyin. Mango ve yer fıstığı ile süsleyerek servis edin.
Püf noktası:
Ormanı daha renkli hale getirmek için biraz karnabahar veya romanesco çiçekleri ekleyebilirsiniz.
Recept-ID: F1078
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet