

Baharatlı peynirli spatzle
Karşınızda, Asya sürpriziyle peynirli spatzle! Bu kendine özgü tat lezzetini sadece sambal oelek ve şitaki mantarlarından değil aynı zamanda Kikkoman Teriyaki Marinade'den de alıyor.
Malzemeler
Spatzle için:
Peyni sosu için:
Ek olarak:
- Spatzle, yaklaşık 180 gr
- Sos, yaklaşık 170 gr
Hazırlanış
Adım 1
Spatzle'yi paketindeki talimatlara göre pişirin ve sıcak tutun.
Adım 2
Yarı saydam olana kadar soğan, sarmısak ve mantarları sade yağda soteleyin. Bir elek yardımıyla süzün ve tereyağını toplayın. Tereyağını tavaya geri koyun ve unu ekleyip karıştırın. Soğuk sütü orta ateşte karıştırın ve yanmamasına dikkat ederek kaynatın. Kikkoman Teriyaki Marinade, peynir ve sambal oelek'i ekleyip kısık ateşte 5 dakika pişirin.
Adım 3
Spaetzle'ı derin tabaklarda servis edin, sosu üzerine dökün ve üzerine kızarmış soğan ve frenk soğanı ekleyin.
Püf noktası:
Spaetzle’nin yapışmasını önlemek ve yemeği daha kolay saklayabilmek için üzerine biraz yağ dökün.
Recept-ID: F1048
PDF formatında tarif
PDF indirDaha fazlasını keşfet