Wheat flour, Cane sugar, Yeast, Salt.
Neden bu sos?
- Lezzet: Nötr
- Kıvam: Hafif, çıtır, gevrek
Kikkoman Panko, profesyonel mutfaklarda gerçek bir ‘joker’ üründür. Sadece kızartılmış yiyeceklere nefis bir çıtırlık katmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli yemekler için bağlayıcı olarak da kullanılabilir.
Bu leziz ekmek kırıntısı, kabuğu alınmış özel bir beyaz ekmekten yapılır. Böylece Kikkoman Panko, hafif ve ince yapılı olur. Kızartıldığında daha az yağ emdiğinden, daha hafif bir tat ve çıtır bir doku sağlar.
Kikkoman Panko, tıpkı tonkatsu gibi geleneksel Japon mutfağında da kullanılabilir. Ancak klasik schnitzel veya sebze hamurları için de mükemmel bir çözümdür. Yemeklere özel bir dokunuş katar. Panko, bağlayıcı olarak veya tatlı tariflerinde bile kullanılabilir. Kikkoman Panko, profesyonel mutfaklarda yaratıcılığı teşvik eder.