Kikkoman Doğal Olarak Fermente Standard Soya Sosu (OEM)



Su, soya fasulyesi, buğday, tuz.
Soya, gluten
Neden bu sos?
- Lezzet: Tatlı, tuzlu, hafif ekşi, malt tadında
- Kıvam: Sıvı
Katmanlı tatlar söz konusu olduğunda, özel malzemeler kullanmak kaçınılmaz. Benzersiz umami lezzeti için, Kikkoman'ın doğal fermantasyon yöntemiyle üretilen bu soya sosunun tarifinin bir benzeri yoktur. Kikkoman, profesyonel mutfakların olmazsa olmazı…
Bu soya sosu aynı zamanda %100 vegandır. Kullanışlı ve çok yönlü olmasının birçok nedeninden biri de budur. Yemeğinizdeki tat katmanlarını ortaya çıkarır: Tuzlu, tatlı, hafif ekşi ve maltlı. Her zaman öne çıkan özellikleri zengin ve güçlü kahverengi aroması ile mükemmel bir dengeye sahip olan tadıdır.
Premium soya sosu serimizin daha hafif, bütçe dostu versiyonu. Daha hafif profiliyle çok yönlüdür. Japon yemeklerinin yanı sıra makarna, burger, salata ve hatta tatlıları geliştirmek için de mükemmeldir. Lezzetleri asla bastırmaz.


















