Su, Soya fasulyesi, Tuz, Ruh sirkesi.
Neden bu sos?
- Lezzet: Tuzlu, keskin, zengin
- Kıvam: Sıvı
Kikkoman Glutensiz Soya Sosu, gluten intoleransı olan misafirler için idealdir. Bu tamari, doğal fermantasyon süreci sayesinde klasik soya sosundan hiçbir şekilde aşağı kalmayan harika bir lezzete sahiptir.
Kikkoman Glutensiz Soya Sosu, profesyonel mutfaklara hem yemek yaparken hem de baharatlandırırken bütünlüklü ve geleneksel bir lezzet sunar. Bu tamari, klasik shoyu'ya (buğday bazlı soya sosu) kıyasla daha güçlü, yoğun ve zengin bir tada sahiptir. Her yemeğe derin bir umami lezzeti katar.
Kikkoman Glutensiz Soya Sosu, profesyonel mutfaklarda klasik soya sosunun kullanıldığı her yerde kullanılabilir. Marine sosları, soslar veya salata sosları için mükemmeldir. Gluten içermeyen bir soya sosu olarak, birçok yemeksever için ideal bir tercihtir.