Ara
filtre
Tofulu Sebzeli Kroket
Bookmark
310 / 348

Tofulu Sebzeli Kroket

Tofulu Sebzeli Kroket

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.

Hazırlık

Tofu'daki fazla sıvı, üzerine ağırlık koyarak süzdürülür. Havuç ve yeşil fasulye, 3 cm uzunluğunda ince şeritlere doğranır ve kısık ateşte haşlanır. Shiitake mantarının sapları kesilir ve baş kısımları ince dilimler halinde doğranır.

Tofu, pürüzsüz olana kadar püre edilir. Tuz, şeker, yumurta ve patates nişastası eklenir ve iyice karıştırılır. Küçük top şekli verilir, hafif düzleştirerek 170 ° C 'de kızartılır. Her iki taraf defalarca çevrilerek ve altın sarısı renk alana kadar kızartılır, kâğıt havlu üzerine süzülmeye bırakılır.  Kikkoman az tuzlu soya sosu ve orta acılı hardal ile birlikte sıcak olarak servis edilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 4 porsiyon

Japonlarımız Japon tapas olarak tasarlanmıştır. Her bir malzemenin miktarını iki katına çıkartın ve ana yemek olarak parmak yiyeceğine servis yapabilirsiniz.