Ara
filtre
Tofu Noodle Çorbası
Bookmark
26 / 238

Tofu Noodle Çorbası

Hazırlanma zamanı: 1 saat
Kalorifik değer (porsiyon başına: 1699 kJ / 406 kcal

Malzemeler 4 bölümleri için

Hazırlık

Mantarlar temizlenir, sebze suyu kaynama noktasına getirilir, mantarlar ve kombu eklenir ve yaklaşık 15 dakika pişirilir. Oda sıcaklığında yaklaşık 30 dakika dinlendirilir. Mantarlar ve kombu çıkarılır, mantarlar bir kenara alınır.

Tofu, küp şeklinde doğranır ve una batırılır. Sarımsak soyulur ve ezilir, ıspanak iyice yıkanıp kurulanır. Yağ bir tavada ısıtılır, tofu her taraftan kızartılıp bir kenara alınır. Sarımsak ve ıspanak kızartma yağında 2-3 dakika kavrulur, teriyaki sos eklenir ve dikkatlice karıştırılır.

Noodle, paket talimatına göre pişirilir. Fasulye filizleri iyice yıkanır. Noodle, mantar, tofu, ıspanak ve filizler kâselere yerleştirilir, sebze suyu tekrar kaynatılır, kâselere dağıtıldıktan sonra tofu noodle çorbası servis edilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 4 bölümleri için